Sådan bortskaffes af bionedbrydeligt Containere
I USA , er bortskaffelse af affald og genbrug uddannelse i høj grad overladt til forbrugeren. En manglende uddannelse og regulering , kombineret med hektiske livsstil , betyde mange biologisk nedbrydelige beholdere ender på lossepladser og genbrugsstationer , hvor de ikke kan nedbryde i den miljøvenlige måde, som de var tiltænkt. Bionedbrydelige beholdere af organiske planter eller dyr, , er beregnet til at nedbryde naturligt i den rigtige miljø, over tid. Nogle menneskeskabte biologisk nedbrydelige beholdere er designet til at bryde ned på samme måde . Uddanne dig selv om korrekt bortskaffelse af biologisk nedbrydelige beholdere er et skridt mod en grønnere livsstil. Ting du skal
3 plastik eller metal spande Salg 3 ark papir
Magic markør
Klar tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Wash og genbruge af biologisk nedbrydelige beholdere muligt. Genbrug aldrig beholdere, der indeholdt rå kød eller fisk , dog.
2

Undersøg beholderen. Se efter " biologisk nedbrydelige" etiket fra biologisk nedbrydelige produkter Institute, BPI . En biologisk nedbrydeligt etiket garanterer , at containeren er komposterbare, men ikke nødvendigvis sikkert for at nedbryde i en baggård kompost bunker eller siloer.
3

Kig efter en supplerende etiket , der hedder " ASTM D6400 . " Denne mærkat angiver , at beholderen også er certificeret af biologisk nedbrydelige produkter Institute og er 100 procent komposterbare og sikker for baggård kompost bunker og siloer
4

Opret tre placeringer i dit hjem for affald : . Én til papirkurven , en til genbrug , den tredje forbeholdt biologisk nedbrydelige beholdere. Mærk hver bin . Oprette etiketter til hver bin hjælp ark papir. Skriv den type affald, der hver bin indeholder fed sprittusch . Tape etiketten på forsiden af ​​hver bin .
5

Placer nogen biologisk nedbrydelige beholdere med BPI mærket til kompostering bin . Hvis du har en baggård kompostering bunke , sætte biologisk nedbrydelige beholdere med ASTM D6400 etiketten ind i din kompostering blanding. Hvis du ikke har en baggård kompostering bunke , placere alle biologisk nedbrydelige beholdere i skraldespanden markeret til kompostering.
6

Gå til din byens lokale komposteringsanlæg at tømme din kompostering bin når den er fyldt med biologisk nedbrydelige beholdere . Kontakt din byens kommunale affaldsselskab for at finde ud af, hvor din lokale komposteringsanlæg er . Hvis din by ikke har et komposteringsanlæg , så tal med din kommune om at skabe en. Fællesskabets komposteringsanlæg er en del af mange ledelse og grønnere samfund affald programmer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com