# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Tips om skibsfart bokse
Uanset om du sender en kasse for forretning eller fornøjelse , er det vigtigt du tager din tid og gør det rigtigt . Det kan synes som en nem opgave , men hvis noget går galt , kan det være en enorm hovedpine . Pakker fare vild, omdirigeret og beskadiget hverdag, og forsøger at løse en shipping spørgsmålet, når den er opstået , kan være en langvarig proces. Kendskab til et par tips til skibsfart pakker kan hjælpe dig med at undgå potentielle problemer. Vælg den rigtige Box

Box udvælgelse er en vigtig del af shipping. Hvis en kasse er for stort til indholdet i det, kan elementerne blive beskadiget. I almindelighed er det bedre at bruge en lille kasse , fordi det er lettere at håndtere. Hvis du vælger en større kasse , afbøde den ekstra plads med pakkematerialer , så dine varer ophold på ét sted under forsendelsen. Det er tilrådeligt at bruge nye bokse i stedet for brugte dem , fordi de har ingen slitage eller tidligere markeringer på dem. Undersøg kassen omhyggeligt, hvis det ikke er nyt at sikre, at det er robust nok til at udholde shipping -processen.
Pack klogt

Pak dine emner med masser af dæmpning , så de er godt beskyttet . Pak hvert element i feltet enkeltvis , og fylde eventuelle løse plads til med papir, Styrofoam peanuts eller bobleplast . Hvis du bruger avis til at afbøde de elementer i din boks , er det vigtigt at bemærke, at blækket fra avisen kan overføre til dine emner. Af denne grund kan du ikke ønsker at bruge avisen på emner , der ikke kan tørres eller vaskes. Undgå at lægge skrøbelige genstande med tungere elementer, der kan bang ind i eller knuse dem .
Tape Alle sømme

før forsegling kassen, lukke den og ryst den forsigtigt . Hvis indholdet i kassen ikke bevæge sig, når du ryster den , kan du fortsætte med at forsegle kassen. Hvis de gør flytter , bliver du nødt til at tilføje mere emballage. Når du forsegle din boks for shipping, sørg for at alle sømmene af kassen er sikre. Gør dette ved at dække alle sømmene af kassen med pakning tape. Du ønsker at undgå at efterlade åbne ender , der kan blive hænge fast .
Klart Label
p Hvis du forventer din boks for at komme fra punkt A til punkt B uden et problem , det skal være tydeligt mærket . Sørg for at skrive oplysningerne på etiketten pænt, så den er let læselig . Put en afsenderadresse i tilfælde din pakke bliver tabt . Placer etiketten på toppen af ​​kassen i et hjørne . Du må ikke sætte etiketten på en søm , da det kan medføre, at det bliver beskadiget . Brug en vandfast etiket eller markør. Fjern eventuelle gamle etiketter fra kassen. Markér feltet " Fragile ", hvis det indeholder skrøbelige genstande. Placer en kopi mærkat inde i boksen i tilfælde etiketten på ydersiden af ​​kassen bliver beskadiget .
Forsikring Bokse

Når du sender kasser , er det vigtigt at få forsikring . De fleste store rederier og United States Postal Service tilbyder forsikring for pakker. Forsikring er af særlig betydning, hvis du sender noget værdifuldt , eller hvis du sender noget på lang afstand.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com