# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Hvad er årsagen iskrystaller på frosne fødevarer
? Iskrystaller er et adelsmærke for frosne fødevarer . Dannes under fryseprocessen , små iskrystaller på overfladen er normale, og der kan forventes. Store iskrystaller hele frosne fødevarer kan påvirke tekstur og smag af dine retter , så det er bedst at undgå dem, hvis det er muligt. Hvorfor iskrystaller dannes

Den mest almindelige årsag store iskrystaller dannes i din frosne fødevarer er langsom, ujævn frysning. Iskrystaller ikke danner i løbet af mere hurtig nedfrysning , fordi mad molekyler ikke kan danne en seks -sidet snefnug før fastfrysningen er færdig. Langsommere frysning resulterer i større , mindre håndterbare iskrystaller , der forårsager skade på fødevarer. I tilfælde af frisk frugt og grøntsager, kan iskrystaller dannes , fordi du ikke har tørret produkterne helt. Denne ekstra vand på overfladen af ​​de frugter og grøntsager i sidste ende fører til et mushier produkt.
Forebyggelse iskrystaldannelse

Du ønsker ikke at gå til alle besværet med at fryse fødevarer blot at ende op med en grødet rod. Forhindre, at store iskrystaller fra danner ved at tage følgende skridt : Tilskynde at madvarerne hurtigt. Hvis din fryser har en hurtig fryse hylde , bruge det til emner, du ønsker at fryse . Stabl aldrig elementer, du vil fryse , i stedet distribuere dem i hele din fryser for at muliggøre en mere ensartet frysning. Når elementerne er frosset fast , kan du flytte dem rundt og stak dem , som du ønsker . Tørre friske fødevarer grundigt, før frysning. Hvis du fryse jordbær eller grønne bønner fra din have, er det vigtigt at være sikker på at de er helt tørre for at undgå dannelse af iskrystaller . Hold din fryser ved eller under en temperatur på 0 grader Fahrenheit hvis det er muligt , da lavere temperaturer holder frosne fødevarer mere stabil .

Andre faktorer, der påvirker Kvalitet

du har måske fjernet næsten alle iskrystaller fra dine frosne fødevarer , men det betyder ikke, deres kvalitet vil være den bedste . For at sikre at frysning påvirker dine fødevarer ' kvalitet så lidt som muligt , Blancher grøntsager. En hurtig dukkert i kogende vand kan hjælpe friske grøntsager bo på deres højdepunkt i længere tid, da kogning inaktiverer enzymer , der fremmer henfald i grøntsagerne. Eliminer luft, hvis muligt ved hjælp af et vakuum sealer eller omhyggeligt " bøvsen " plastik opbevaringsbeholdere . Optø ikke og re- fryse, da dette kan forårsage en dukkert i kvalitet og endda fødevaresikkerheden ved at bakterier kan formere sig.
Ice Crystal Safety Tip

Lejlighedsvis du kan have en fryser uventet funktionsfejl , mens du er på rejse , eller fryseren kan tø , mens du er væk på grund af en strømafbrydelse. Dette kan være farligt , fordi hvis fryseren begynder at arbejde igen, eller strømmen er genoprettet , kan det være svært at afgøre tø har fundet sted. Telltale iskrystaller kan være din eneste indikation , men det er usandsynligt, du har lagret iskrystaller i dine frosne fødevarer . For at undgå denne gåde , placere en zip - forseglet pose isterninger i fryseren , før du forlader byen . Hvis en tøvejr sker, vil isterningerne smelte og genfryses som en solid blok , der viser dig , at du har brug for at foretage en fryser udrensning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com