# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Hvad er årlige bruttoindkomst
? Fastlæggelse din årlige bruttoindkomst kan være afgørende i at finde ud af din skattetryk eller for at opnå tjenester baseret på din indkomst. Din årlige bruttoindkomst , netto årlige indkomst og korrigeret bruttoindkomst er forskellige værdier. Forståelse og differentiere de beløb, er nøglen til at minimere din skat samt at sørge for at du får det fulde udbytte af enhver indkomst -baserede muligheder. Løn

din løn fra beskæftigelse er sandsynligvis den største kilde til den personlige indkomst . Mængden af ​​faktiske penge , du modtager fra arbejde , hvis din arbejdsgiver trækker skat fra din lønseddel , er din bruttoindkomst modtaget fra arbejdsgiveren . Det beløb tilovers efter fradrag skat er din nettoindkomst. Din lønsats ganget med frekvensen (op til et år) resulterer i din årlige bruttoindkomst fra denne kilde . Hvis din lønsats er $ 20 per time , og du arbejder 2000 timer om året , din årlige bruttoindkomst er $ 40.000.
Virksomhedsejere

årlige bruttoindkomst for en virksomhed er mængden af ​​indtjening efter erhvervsmæssige udgifter. Erhvervsmæssige udgifter omfatter løn , leverancer og andre ydelser afgørende for at drive din virksomhed , samt andre omkostninger i forbindelse med din virksomhed. Den årlige bruttoindkomst er nødvendig for at etablere din virksomheds indtjening til skattemæssige formål. Mens lønmodtagere har en enklere format til bestemmelse af den årlige bruttoindkomst , vil virksomhedsejere og selvstændige mennesker nødt til at medtage udgifter, når fastsættelsen af ​​årlige bruttoindkomst .

Skatter

skatterne anvendes til årlige bruttoindkomst . Målet er at mindske præcist det beløb, som din lokale , statslige og føderale skatter vil blive anvendt. Godkendte fradrag vil nedsætte mængden af ​​din årlige bruttoindkomst og dermed mindske mount af skatter, du bliver nødt til at betale. Skatter er anvendt baseret på skatteniveauer og fradrag ikke kun kan reducere mængden af ​​skatter betalt ved at reducere den årlige bruttoindkomst , men også kan flytte din indkomst fra et højere til et lavere beslag . Jo lavere skatteklasse , jo mindre den procentvise skatteprocent .

Hus Have © have.989214.com