# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Sådan Gør din egen Fabric Arrangører
Hvis du syr eller dyne, du højst sandsynligt har en " stash ", en samling af stof , som du holde på hånden for potentielle projekter eller inspiration. En kloak stash kan få overvældende , især hvis stoffet ikke er foldet pænt eller gemmes i en organiseret måde. Du kan lave simple stof arrangørerne, der giver dig mulighed for pænt stable dit stof samling i en bogreol eller anden reol . Lav så mange arrangører , som du har brug for at corral din stash og tillade nogle plads til growth.Things du har brug
Bølgepap ruler
Marker
Hobbykniv
cylinderstifte
< br > Vis Flere Instruktioner
1

Tegn en 10-tommer med 14 -tommer rektangel på karton , ved hjælp af linealen til at hjælpe dig med at tegne lige linjer. Trække så mange rektangler som arrangører , du har brug for.
2

Klip rektangler med hobbykniv . Brug linealen som en lige kant , som du skærer .
3

Mål i 4 inches fra 14-tommer højre side af hver organisator og tegne en lodret linje ned pap. Foranstaltning 1 1/2 inches fra toppen og bunden og gøre et mærke på hvert punkt. Foranstaltning 3 inches fra toppen og bunden og gøre et andet mærke på hvert punkt .
4

trække en linje fra mærke på 1 1/2 inches til stregen ved 3 inches i bunden og toppen. Tegn en 1-tomme linje over til højre i bunden af ​​hver lodret linje , og derefter tegne en anden lodret linje op fra 1-tomme linje. Lav en anden 1-tomme linje til at foretage en lille firkant .
5.

Skær rektangel på tre sider, der forlader den øverste linje på den øverste rektangel uklippet og bundlinjen på den nederste rektangel uncut .

6

Fold hvert stykke stof i en strimmel , der måler 11 inches lang . Hvis du folde en gård på 44- tommer bred stof , ville du folde det fire gange. Tuck stoffet under de to faner , du skærer , så pak den resterende stof rundt arrangøren. Skub en lige stift i enden af ​​stoffet for at fastgøre den til organisatoren . På toppen af ​​arrangøren , skriv navnet på stoffet og hvor mange meter du har.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com