# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Sådan Genbrug Plast 1
Som en af ​​de mest almindelige og meget genanvendt harpiks , er plast findes i en bred vifte af husholdningsartikler , fra vandflasker til køkkenmaskiner , redskaber, bleer og mad opbevaring poser. Plastic er identificeret af en harpiks kodenummer fra 1 til 6. . Plast 1 er polyethylenterephthalatfolie ( PET eller PETE ), der bruges til at gøre drik flasker, microwavable fødevarer bakker og krukker til syltetøj , gelé og pickles. Ifølge American Chemistry Council , 60 procent af amerikanerne har adgang til en plast genbrugsprogram. Genbrug af plast sparer deponering plads og gør energi til rådighed for at skabe nye produkter eller opvarmning og afkøling hjem. Instruktioner
1

Visit Earth911.com . Vælg 1 Plast ( PETE ) fra drop -down menuen under boksen til venstre. Indtast dit postnummer eller adresse , by og stat ind i boksen til højre . Klik på " Søg ", som vil generere en liste over plastgenvindingsprocesser programmer, der er tilgængelige i dit område . Klik på hver notering for mere information . Nogle programmer giver en curbside service, som kræver, at du placere dine plastemner i en kasse på en bestemt dag i ugen. Alternativt kan du være i stand til at tage dine plast til en lokal genbrugsstation.
2

Rens din plast flasker, krukker og beholdere , før du lægger dem i curbside boks eller tage dem til genbrugsstationen . I de fleste tilfælde er det fint at lade etiketter på , men det er værd at kontrollere på forhånd med din lokale program .
3

Lad hætter på plastflasker medmindre der specifikt bedt om at fjerne dem . < br >
4

Hold en beholder i bilen for at gemme eventuelle plastflasker , som du bruger , når du er væk fra hjemmet. Dette vil reducere fristelsen til at smide dem i skraldespanden i stedet for genanvendelse . Tøm indholdet af beholderen ind i din genanvendelse bin når du kommer hjem .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com