# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Sådan oprettes en DVD liste
Der er flere fordele ved at oprette en dvd- liste . Du kan bruge listen til at organisere din DVD-samling , så hver titel kan hurtigt hentes. Listen er godt at have i tilfælde af et hjem katastrofe , hvor du har brug for et komplet hjem beholdning til at gøre en forsikringssag . Du skal bruge listen, når indgive en politianmeldelse i en sag, hvor din DVD-samling bliver stjålet. Det er vigtigt at holde listen ajour ved at tilføje nye titler til listen, når du køber dem. Instruktioner
1

Få en notesblok , gå gennem hele din DVD-samling og notere ned alle de DVD-titler og deres genrer.
2

Åbn en database program på din computer . Hvis du kører en Windows-system åbent Microsoft Works Database. Når du åbner programmet vil det bede dig om at oprette felter . Titel det første felt navn "titler". Opret et andet felt navn med titlen " Genre ". Du kan oprette yderligere feltnavne , hvis du ønsker , såsom: . Wide-screen , fuld skærm eller Blu-ray
3

Skriv titlen på din første DVD i det første felt af første række under " titler". Indtast genre af dvd'en i det andet felt i den første række under " Genre ". For det andet DVD indtaste den i han anden række under det rigtige felt navn. Indtast titler og information i separate rækker for hver DVD , indtil du har indtastet hele kollektionen . Gem databasen til din computer. Hvis du har en flash-drev eller en cd- skrivbar disk , gemme det der også , og holde det i et pengeskab.
4

Arranger databaseposter . På toppen af ​​databaseprogram vælge "Optag ". En drop -down menu vises ; skal du vælge " Sorter poster ." Fra denne skærm kan du sortere dvd'er på nogen måde du ønsker. For at sortere alfabetisk vælge denne indstilling .
5.

udskrive listen. Når du har DVD'er sorteres den måde, du kan lide , skal du vælge Print i menuen File i toppen af databasen program. Listen vil udskrive i den måde, du har valgt. Brug listen til at organisere dine DVD'er i en dvd- organisator eller på en hylde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com