# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Hjem Organisering >>
Sådan Store Sko i en plasticpose
Åbning utallige kasser til at finde din favorit par sko tager tid. Du kan spare tid og kræfter , hvis du gemmer dine sko i plastposer , som også bevarer dem og beskytter dem mod snavs og støv. En plasticpose bruger mindre plads end en kasse og er billigere end traditionelle plastik opbevaringsbeholdere . Før du lægger dine sko ind i plastik, men tage et par minutter til at sikre, at de er rene og ordentligt prepared.Things du har brug hoteltilbud blød klud eller svamp
mild sæbe
Shoe børste hoteltilbud Plasticpose
Hvidt silkepapir
Valgfri emner :
Sko bårer
Suede shampoo
Canvas renere
Eddike
Etiketter Salg Black markør
Vis Flere Instruktioner < br >
1

Rengør skoene af kunstige materialer, såsom gummi og plast , med en blød, fugtig klud og mild sæbe . Brug en sko børste til at fjerne snavs fra såler og enhver sprække . Ifølge " Martha Stewarts Homekeeping Handbook" , rent patent læder med en klud og en blanding af eddike og vand. Ren læder med en fugtig svamp. Forynge ruskind med ruskind shampoo og en svamp. Omsorg for lærred med lærred renere. Tjek producentens anvisninger til at rense sko lavet af fine stoffer, såsom silke eller satin .
2

Air- tørre dine sko til at bevare dem. Dette vil også beskytte dine fødder . Fugtige , våde sko er en grobund for svamp. Vær sikker på indersiden og ydersiden af dine sko er tør at røre ved .
3

Indsæt krøllet silkepapir i skoene for at bevare deres form. For lukket i sko , såsom hyttesko eller pumper , sko bårer er en mulighed. Køb bårer på sko værksteder, varehuse og nogle købmænd.
4

Pak hver sko i mindst to ark silkepapir at forhindre skrammer , hæl prints og farver overførsel. Cover smykker, spænder og hæle at forhindre skader.
5

Vælg posen. Plastikpose tykkelse er målt i mils . En mil er en en-tusindedel af en tomme . For eksempel en detail indkøbspose er normalt to mils . En frysepose er normalt tre mils . En klar , med lynlås fryser taske er en god mulighed for at se dine sko. Brug en gallon størrelse for børnesko mindre end størrelse fem. Brug to - gallon størrelse for kvinders og mænds sko størrelse seks til 10. . Bruge tre til fem- gallon størrelse for voksne sko større end størrelse 10, eller platform eller kile hæle . En snor taske er også et godt valg. Snøre lukning tillader luft at cirkulere . Dine sko vil lugte frisk og ren.
6

Place sko oprejst i posen for at bevare deres form.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com