# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Tung Oil Bruger

Tung olie er en umættet olie, som er taget fra frøene af tung olie træet ( Aleurites fordii eller Aleurites montana ) . Træet er hjemmehørende i Kina , men er også vokset i de tropiske klimaer i Sydamerika . Frøene af tung olie træet er indkapslet i en hård skal på størrelse med en valnød , der skal brydes for at eksponere frøene. Tung olie frigives, når frøene er knust .
Træbehandling
< p> Tung olie er undertiden benævnt " Kina træ olie ", og bruges primært som et træ behandling svarende til linolie eller poppy frø olier. Tung olie er klassificeret som et " tørrende olie ", der vil fordampe , når det anvendes, forlader træets overflade med en beskyttende mat finish. Pure tung olie er vandtæt, fleksibelt , ikke- toksisk og ikke mørkere træoverflader . Fordelene ved at bruge tung olie over kemiske behandlinger eller hørfrø omfatter dens modstandsdygtighed over for syrer og bære større dækningsområde , hurtig absorption og tørretiden og let anvendelse . Tung olie kan findes i hardware og hjem forbedring butikker .
Traditionelle anvendelser
< p> Tung olie er blevet brugt af kineserne som træbeskyttelse i århundreder , men det har haft flere andre anvendelser i sin lange historie . Det blev brugt som en benzin additiv af den kinesiske regering under Anden Verdenskrig . Det blev oprindeligt anvendt til at erstatte benzin helt, men var for klistret til motorer til at håndtere , så det blev anvendt som et supplement brændstof til at gøre levering vare længere. Tung olie er klistret tekstur også gjort det en perfekt additiv til mørtel og dets vandtætning kvaliteter gjorde det en afgørende pre- latex caulk ingrediens . Tung olie anvendes også som den bindende element i indisk eller kinesisk blæk. Tung olie fungerede også som olie base for maling , der anvendes af tidlig mand og i hieroglyffer af gamle civilisationer .
Finish Additive
< p> Tung olie anvendes som et additiv til forskellige typer af moderne træ lak . Det er også tilsættes under fremstillingsprocessen at låne sin imprægnering, binding og elastiske egenskaber til kemisk-baserede træ behandlinger , hvilket giver det bedste af naturlige og menneskeskabte kvaliteter. At skabe naturharpiksbaserede lak er tung olie opvarmes til 292 grader Fahrenheit indtil nogen antydning af overskydende fugt fjernes og derefter blandet med harpiks . At skabe lak med en terpentin , benzin, benzol , acetone eller amylacetat base, tung olie opvarmes til 572 grader Fahrenheit og blandet.
Anvendelse Tung Oil til træoverflader
< p> Pure tung olie bør anvendes til en let slibes træoverflade , der er blevet visket ren af eventuelle fremmede stoffer . Påfør nok tung olie til at forlade overfladen synligt våd med din første lag , da det vil sive ind i træet og skabe en beskyttende base. Vent 15 til 20 minutter , og tør den ekstra olie med en ren bomuldsklud eller klud. Vent 48 timer, før det første lag tørre helt , før du anvender en anden frakke . Gentag processen, indtil fire lag er på plads. Den naturlig finish vil være mat , men du kan opnå glans ved enten polering den coatede overflade eller ved hjælp af en speciel tung olie - baserede lak. Opretholde finish ved at tilføje et nyt lag en gang om året .

Hus Have © have.989214.com