# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Sådan installeres 3M Film

3M film er designet til at reducere mængden af ​​varme eller kold luft at undslippe et hus i løbet af vinteren eller sommeren , hvilket gør huset energieffektive. Filmen kan være klar eller let tonet. 3M anbefaler på det kraftigste , at en professionel færdiggøre filmen installationen for at få mest muligt ud af produktet. Hvis du beslutter dig for at installere 3M filme dig selv , skal du sørge forberede sig godt i forvejen, og er i stand til at opnå de nødvendige værktøjer til jobbet.
Ting du har brug
Håndklæder eller drop klude
Opvaskemiddel < br > Vand
skraber
sugefod
skarp kniv
Blade eller trimning værktøj
Instruktioner
1 < p > Placer gamle håndklæder eller drop klude nær vinduer, hvor du installerer 3M film .
2 < p> Vask vinduer og vinduesrammen med en mild opløsning af opvaskemiddel og vand for at fjerne alle spor af støv og snavs . Brug en skraber til at rengøre kanterne under rammen. Tør helt med en ren håndklæde .
3 < p > Fjern slipforingen , der anvendes på den klæbende 3M film for at beskytte den mod støv . Begynde at anvende filmen til vinduerne jævnt i ét trin, således at det ikke danner rynker eller linjer. Arbejde i små sektioner, hvis nødvendigt for at sikre en gnidningsløs anvendelse .
4 < p> Brug en gummiskraber , som fungerer ligesom et lille hård moppe , at udjævne filmen over hele vinduet. Den udglattende virkning af skraberen også fjerner overskydende vand, der kan være til stede under filmen .
5 < p> Trim overskydende film fra siderne nær rammen til at passe glasset. Skær i en jævn skarp linje for at forhindre flossede kanter , der kan være skadelige for filmens effektivitet i at holde varm eller kold luft inde i huset. Brug gummiskraberen igen for at fjerne alle spor af overskydende vand, så filmen kan helbrede hurtigere og forblive fast på vinduesglas . Hærdning giver filmen bliver glat og transparent i stedet for at virke skæv og boblende.
6

Seal kanterne af den installerede film ved hjælp af et håndklæde viklet over trimning værktøj eller kniv . Dette vil forhindre snavs fra at komme under filmen og reducere dens effektivitet.

Hus Have © have.989214.com