# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Sådan får Pine Sap fra et bord

Pine saft kommer fra fyrretræer og tilbyder en sød lugt, men en klæbrig rod, hvis rørt. Saften , som kan holde sig til stort set alt , kan blive fanget på din arm eller hænder efter at have arbejdet uden for og gøre sin vej til bordet , hvilket skaber en klæbrig rod for dig at rengøre. Fjern saft bruge elementer, der er i din medicin kabinet , eller brug rengøringsmateriel , du har på hånden. Når du fjerner saft husk at være blid på tabeller , der indeholder lak for at forhindre lakken i at blive fjernet .
Hvad du har brug
Murphy Oil Soap
Vegetabilsk olie
blød børste
sprit
Non- acetone neglelakfjerner
Instruktioner
1

Fjern fyrretræ sap fra træ tabeller med Murphy Oil Soap . Den vegetabilske -baserede sæbe ikke indeholder ammoniak eller rengøringsmidler , så det ikke bør fjerne lak fra træ tabeller. Påfør sæbe direkte til fyr saft og lade alene i 15 minutter.
2 < p> Hæld vegetabilsk olie på området, hvis du ikke har Murphy Oil Soap . Den vegetabilske olie vil bidrage til at løsne den saft på bordet, men kan tage længere tid at fjerne end sæbe .
3 < p> Skrub området med en blød børste til at fjerne saft . Hvis saften fortsætter, hælde mere sæbe på området og lad det sidde i yderligere 15 minutter , og gentag skrubning.
4 < p> Skyl området med rent, koldt vand og tør.
5 < p > Anvend sprit , ikke- acetone neglelakfjerner eller vegetabilsk olie til tabeller , der indeholder fliser eller marmor . Lad remover på SAP i 15 minutter og gnid med en blød børste.
6

Skyl området med rent, koldt vand for at fjerne enhver bopæl . Hvis saften fortsætter , skal du gentage processen.

Hus Have © have.989214.com