# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Hvordan jeg Drej en madras
?

Mennesker rotere deres dæk som en del af rutinemæssig vedligeholdelse på deres køretøjer , men de ofte ikke tænker over at dreje deres madrasser . Madrasser kræver vedligeholdelse ligesom biler , eller de vil slides hurtigere . Mange mennesker ved ikke engang tænke på at dreje deres madrasser ; madras sæt er taget hjem , placeret på rammen, og der det forbliver . Et par korte år senere, madrassen er ikke så behagelig som det var, da du først købte den. Du kan forlænge din madras liv ved at sætte en regelmæssig tidsplan for madras vedligeholdelse.
Purpose
< p> Madrasser er ligesom sofaen eller stolehynder . Ved gentagen brug , puder begynde at bære og flade ud . Dette vil ikke ske så hurtigt, hvis puder var periodisk roteres og vendes . Det er det samme med madrasser. Din kropsvægt i sidste ende vil skabe svage områder i din madras , hvis det aldrig bliver roteret . Dette er en af ​​de vigtigste årsager til, at din madras bliver ubehageligt.
Første 90 dage Salg

Dit roterende tidsplan er afsluttet oftere, når du først købe en ny madras sæt . Den ideelle tidsplan er at rotere din madras to gange om måneden i de første 90 dage. Du behøver kun at dreje din madras en gang om måneden efter de første 90 dage.
Hoved til fod
< p> Den første gang du roterer din madras , bevæge hovedet til foden. Tag dine tæpper og øverste ark ; det er ikke nødvendigt at fjerne din lagen . Tag fat i enden af ​​madrassen , og træk det mod dig, indtil madrassen er halvvejs drejes. Skub madrassen indtil foden af sengen er nu blevet den øverste .
Spejlvende
< p> Du kan også spejlvende eller vende din madras over, hvis det er det samme på den anden side. Nogle madrasser kan ikke vendes . Fjern alle dine sengetøj , og sæt den til side . Vend din madras med uret, indtil det lægger sidelæns tværs boksen springs . Hæv side af madrassen op , og vend det på sin modsatte side . Fortsæt med at skubbe madrassen mod uret, indtil den er linet op med box fjedre . Drej madrassen mod uret , næste gang du vender den. Ved truning madrassen mod uret , vil du også være roterende ender fra isse til fod .

Hus Have © have.989214.com