# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
The Best Natural Møbelpolitur

Træ stadig behov rutinemæssig pleje , på trods af sin hårde overflade . Uden regelmæssig rengøring og polering, træ overflader bliver tør og revnet . I sidste ende , overflader ruin i et hurtigere tempo . Møbelpolish hjælper med at forhindre skader på træoverflader , såsom slagter -blok bordplader, ende tabeller og køkken bordplader. Men forbrugerne er mere opmærksomme på den farlige virkninger af kemikalier og tilsætningsstoffer i visse møbelpolermidler . Som et resultat , flere mennesker vælger at bruge naturlige - baserede polish . De bedste naturlige møbelpolermidler er pesticidfri og kemisk -fri, og skabt med ingredienser fra naturen , såsom citroner, appelsiner og oliven.
Original Bee Wax
< p> Mange husejere nyde polering resultater med original Bee Wax Old World Formula. I modsætning til faste møbelpolermidler , er den oprindelige Bee Wax produceret i aerosol -format. Hvad adskiller det fra andre møbelpolermidler er, er ikke efterlader en olie eller voks oprustning , der tillader fingeraftryk til at vise . På grund af sin spray-on formel , er det let at anvende et hvilket som helst træoverflade . Dette møbel polish er også godt på overflader som spejle eller glas , køkkenmaskiner og som en sølv - smykker sæbe. Desuden dens store på bordplader lavet af granit , formica eller andre lakerede overflader , og det er sikkert at bruge på læder .
Daddy Vans
< p> Danny Van All Natural Bivoks Møbelpolitur benytter en kombination af planteekstrakter , naturlige blødgøringsmidler og, og ren bivoks for at skabe en vedvarende produkt. Skaberne af Daddy Van polske præsenterer produktet som en naturlig tilføjelse til den kemisk- fri husstand , især fordi moderne forbrugere gør samvittighedsfulde valg ved at købe økologiske fødevarer. Daddy Van All Natural Bivoks Møbelpolitur kommer i dufte , såsom lavendel , lavendel og sød appelsin olie og uparfumeret . Produktet er ikke skabt med yderligere opløsningsmidler, olieprodukter biprodukter eller andre unaturlige ingredienser.
Earth venligt
< p> Earth Friendly Products Møbelpolitur /Cleaner anvendes til at rense og forskønne skov, spånplader og overflader såsom formica eller vinyl. Den er skabt med en kombination af olivenolie , orange olie og renset vand og en carnaubavoks . Produktet er naturligt biologisk nedbrydelige og er ugiftigt for mennesker eller kæledyr. The Earth Friendly Products Møbelpolitur har en behagelig duft og tilbyder både rengøring og beskyttelse til syntetiske overflader , så godt. Specifikt , det hjælper til at bevare og genoprette enhver træ overflade. Det kan forsigtigt løsne og fjerne pletter , snavs oprustning , og fingeraftryk , og det kommer i en let -til- recycle beholder .
Hjemmelavet Polsk
< p> Ligesom mange ready-made naturlige møbler polermidler , kan boligejerne også oprette deres egne med dagligdags ingredienser findes i køkkenet. Nogle hjemmelavede møbelpolermidler kræver kun 1/4 kop økologisk æble cider eddike med tilsætning af nogle få dråber olie , såsom olivenolie , flydende voks jojobaolie , og mad -grade linolie . Hvis eddike er for stærk, kan en citronsaft anvendes som et alternativ. Disse hjemmelavede formler er lige så effektiv som andre naturlige formler. Desuden er de ikke-toksiske og let kan anvendes med en flannel klud. Sådanne formler kan bruges som både en antiseptisk og et møbel poler .

Hus Have © have.989214.com