# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Tips til rengøring lædermøbler
Rengøring lædermøbler er tricky. Selvom læder er holdbart, det også er beskadiget ret let ved forkert rengøring . Heldigvis er ordentlig rengøring ikke koste en formue eller kræve en stor mængde af indsats. I virkeligheden, med et par elementer fra omkring dit hjem , kan du rense din lædermøbler og gøre det ser helt nye. Tilstand og Clean

For at tilstand og rense dit læder, købe en kommerciel læder renere, eller , som Mrs Clean anbefaler , lave dine egne. For at gøre Mrs Clean formel blend 1 kop eddike og 2 kopper linolie. Brug en hvid , fnugfri klud til at anvende blandingen i en cirkulær bevægelse . Lad renere på natten over og buff til en skinne med en tør, fnugfri klud i morgen.
Fjerner mug og skimmel

Fjern mug og skimmel fra læder møbler med et opløsningsmiddel - baseret rengøringsmiddel. Mrs Clean anbefaler at gøre en renere af 1 kop sprit og 1 kop vand . Påfør rengøringsmidlet på en hvid , fnugfri klud. Tør på de områder af møbler, der har mug og meldug . Lad møblerne lufttørre med en fan rettet på det.
Pletrengøring

Spot ren lædermøbler når pletter opstår. Blæk - og farvestofbaseret pletter kan rengøres med hårspray. Spray hårspray på pletten , derefter duppes pletten op med en hvid , fnugfri klud. Mrs Clean også anbefaler forsøger tandpasta til at fjerne pletter . Ising tandpasta direkte på pletten , krat det forsigtigt , så duppes det op med en hvid , fnugfri klud, der er fugtet med vand.
Revitalize

Når læder ser gammel og kedelig , Readers Digest foreslå at bruge en blanding af eddike og kogt linolie . Du skal blot blande 1 kop eddike med 1 kop kogt linolie i en sprayflaske og ryst godt . Spray på dine møbler og bruge en hvid , fnugfri klud til at glatte det ind i læderet . Lad blandingen på din lædermøbler for omkring tre minutter, derefter tørre det af med en hvid , fnugfri klud.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com