Sådan fjernes en brand røg lugt fra møbler
# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Sådan fjernes en brand røg lugt fra møbler
Efter en brand , lugten af ​​røg dvæler i lang tid og kan være svære at fjerne. Røg gennemsyrer stof og får ind i materialet af dine møbler , så lugten er der at bo efter branden har længe været sat ud. Giv ikke op på dine møbler ; forsøge at fjerne lugten i stedet for at slippe af med det. Det kan tage flere forsøg , men det kan være done.Things du har brug
Bagepulver
Vacuum
Anti- lugt spray myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 < p> Drys bagepulver gavmildt over møblerne. Lad det sidde natten over. Bagepulver er god til leecher dårlig lugt fra overflader .
2

Opsug bagepulver uden brug bruge nogen vedhæftede filer.
3

neutraliseres lugten af røg med en anti- lugt spray. Påfør spray over hele stykket og lad det tørre . Møbler spray kan også arbejde , men anti- røg eller anti- lugt spray vil sandsynligvis arbejde hurtigere og bedre.
4

Steam rengøre møblerne. Lej en damprenser beregnet til tæpper og bruge det til at rense dine møbler. Sæben varmt vand og desodorisering vil fjerne lugten fra dine emner. Skrub dine møbler ved hjælp af de vedhæftede filer, der kommer med damprenser for de bedste resultater .
5

hyre en professionel til at udføre en ozon behandling , hvis andre metoder mislykkes . Ozonbehandlingen fjerner ilt fra rummet, frigive partikler , der negativt påvirker røg lugt og modvirke det. Du kan leje en maskine selv, men det ville være meget lettere --- og sikrere --- at have en professionel gøre det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com