# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Den bedste måde at rense en læder top skrivebord
Folk køber læder top skriveborde for mange hjem og kontorer på grund af deres udseende, men også den komfort og støtte, de giver typisk når tilbringer mange timer på computeren. Som med enhver regelmæssigt håndteret læder emne , læder top skriveborde er modtagelige for pletter fra snavs og naturlige olier, der findes på huden. Forkert rengøring teknikker kan potentielt gøre tingene værre, så det er vigtigt at forstå sikre læder rengøring methods.Things du har brug
Duster of Art - tyggegummi viskelæder
Rag Castile sæbe
læder finish < br >
Vis Flere Instruktioner
1

støv læder skrivebord med en støveklud til at fjerne eventuelle løse snavs, støv eller andet snavs .
2

Gnid off snavs pletter med en kunst - gummi viskelæder . Vær forsigtig, når du bruger et viskelæder på læder , da for megen kraft , kan forårsage skader på jordens overflade .
3

Dyp en ren klud i en opløsning af Castilla sæbe . En dråbe eller to af sæbe i en kop vand er nok til at gøre en effektiv løsning. Vrid kluden , så det er kun lidt fugtig .
4

Gnid læder med den fugtede klud. Brug en cirkulær bevægelse over hele overfladen , indtil alt smuds er fjernet. Buff læderet tørre med en ren, tør klud .
5

Påfør en læder finish til læderet , når den er renset og tørret. Læder finish ansøgning kan variere afhængigt af produktet, men det er sædvanligvis effektiv til at sætte en DAB af finish på din finger og polere det ind i læderet. Læs altid ansøgningen retninger for det valgte produkt til at sikre de bedste resultater.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com