# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> møbler Pleje >>
Hvordan man laver en ridset Akryl Surface Shiny
Akryl er en klar plastmateriale, der anvendes til mange overflader , fra indrammet kunst til møbler. Når det bruges til indrammet kunstværker, er det også kendt som plexiglas . Mange mennesker elsker udseendet af akryl , fordi det er moderne, børnesikker og let. Akryl sofaborde, stole og spiseborde findes i mange hjem. Akryl er klart som glas , men fordi det er fremstillet af plast det ridser med normal brug. Ridser kan gøre akryl møbler synes kedelig og matte. Heldigvis er det ikke så svært at rengøre og genskabe glans til akryl surfaces.Things du har brug hoteltilbud bløde rengøringsklude
Duster
Mildt opvaskemiddel
Water
Bucket
Akryl ridse remover myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

støv af akryl. Det er vigtigt at fjerne partikler og snavs , således at snavs ikke gnides ind akryl under renseprocessen .
2

Bland en lille mængde af mild opvaskemaskine sæbe med varmt vand i en spand. Brug aldrig glas rengøringsmidler eller slibende opløsningsmidler på akryl.
3

Rengør akryl med en blød klud dyppet i sæbevand.
4

Soak en ren klud i frisk vand og tør ned akryl for at fjerne sæberester . Sæberester kan sløve udseendet af akryl , når det tørrer.
5.

Tør akryl med en blød klud .
6

Påfør en akryl scratch remover til alle områder, hvor ridser er særligt mærkbar. Novus er et mærke af akryl scratch remover, der kan bestilles online eller findes i hjemmet forbedring butikker . Akryl scratch flyttefirma anvendes typisk ved hjælp af blide raspning strøg, men sørg for at følge anvisningerne på producentens etiket.
7

Rengør områder, hvor du har anvendt akryl fjerner ridser med sæbevand igen i orden at fjerne eventuelle rester.
8

Vask sæbevand med en klud dyppet i ferskvand .
9.

Tør straks med en blød klud. Fordampet vand pletter kan sløve glans af akryl.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com