Sådan får Udtvære Prints Off Rustfrit Stål Køleskabe

Mens rustfrit stål apparater give dit køkken en skarp og moderne look , de aldrig forblive clean for længe. Den reflekterende overflade af rustfrit stål viser alle ufuldkommenheder såsom snavs og fingeraftryk . Det er næsten umuligt at forhindre snavs i at blive vist på ståloverfladen , men du kan fjerne dem med almindelige husholdningsprodukter til at holde overfladen skinnende og attraktiv. Rengøring af rustfrit stål køleskab regelmæssigt vil sikre , at apparatet ser sit bedste i mange år.
Ting du har brug
Mild flydende opvaskemiddel
Bowl
vaskeklude og hvid eddike
Spray flaske
Håndklæder
Vegetable , baby eller olivenolie
Club soda
papirhåndklæder Salg Citronsaft
Instruktioner
1 < p> Behandl pletter med 1 spsk mild flydende opvaskemiddel kombineret med 1 liter varmt vand i en skål. Fugt en vaskeklud i sæbevand og tør snavs i retning af kornet. Skyl overfladen med varmt vand og tør den med en blød vaskeklud.
2 < p> Hæld hvid eddike i en sprayflaske og tåge køleskabet. Tør eddike på rustfrit stål med en blød og fugtig vaskeklud i årernes retning . Hvid eddike behøver ikke at blive skyllet . Tør overfladen med et blødt håndklæde eller vaskeklud , efter du fjerner fingeraftryk.
3 < p > Fjern hårde udtværinger ved skinnende rustfrit stål med oliven , vegetabilsk eller baby olie . Påfør 1 teskefuld af olien på en blød vaskeklud og tør den over overfladen i retning af kornet. Påfør olie til vaskeklud efter behov, indtil du dække hele overfladen .
4 < p> Rens overfladen af ​​rustfrit stål køleskab med club soda til at fjerne striber og udtværinger . Fugt papirhåndklæder eller en vaskeklud med sodavand og tørre det over de ramte områder. Skyl club soda fra køleskabet og tør overfladen med et blødt håndklæde samme for at forhindre vandmærker fra formning.
5 < p > Anvend ren citronsaft til en vaskeklud og tør det over overfladen . Tør citronsaft over snavs og skyl området med varmt vand . Tør køleskabet med et blødt håndklæde .

Hus Have © have.989214.com