Sådan Shine Galvaniseret Metal
Galvaniseret metal kan begynde at miste sin glans efter et par år . Metallet har særlige additiver, der ikke korroderer eller rust så let som andre metaller. Holde Galvanize metal rene, vil bidrage til at bevare glansen og holde metallet ser frisk og nyt. Det er forholdsvis nemt at holde metallet ren og de fleste af rengøringsmateriel kan du finde omkring dine home.Things du har brug
Slange
1/4 kop opvaskemiddel
skovle
blød børste < br > Baby pulver
Mælk
Microfiber klude
Metal voks myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Skyl metal områder med en slange . Dette vil slippe for skidt, der kan ridse metal .
2

Bland 1 /4 kop opvaskemiddel og varmt vand i en spand. Brug en blød børste til at vaske metallet i runde , cirkulære bevægelser . Begynd i et hjørne , indtil du når den anden side. De cirkulære bevægelser vil hjælpe med at forhindre ridser.
3

Bland 1 del baby pulver med 2 dele mælk. Bruge en mindre blød børste og børste blandingen over metallet. Den baby pulver og mælk blanding vil hjælpe med at neutralisere eventuelle alkaliske indskud tilbage på metallet.
4

Skyl Galvanize metal med varmt vand for at fjerne eventuelle tiloversblevne sæbeskum og mælk blanding. Brug en mikrofiber klud i en cirkulær bevægelse for at tørre metallet.
5

Dyp en ren klud i metal voks og anvende en lys lag til metallet for at beskytte det mod ridser og oxidering i fremtiden . Brug en anden tør microfiber klud til at polere voks.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com