# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Røgalarmer >>
Typer af branddetektorer

brandalarmssystemer er et uvurderligt aktiv i boliger og industri brandsikkerhed. Næsten 50 procent af brand-relaterede boliger dødsfald sker i en struktur uden en røgalarm , ifølge en undersøgelse foretaget af National Fire Protection Association med titlen, & quot; Den amerikanske Fire Problem Oversigt Rapport : . Førende årsager og andre mønstre og tendenser & quot; En røgalarm er en af ​​fire typer af branddetektorer - og den mest almindelige boligområder metode . Afgøre, hvilken type branddetekteringssystem ville være mest gavnligt for dit hjem eller forretning , og sørg for at det forbliver i orden.
Røgmeldere

Røgalarmer fornemmer røg ved en af ​​to metoder . Fotoelektriske røgdetektorer fornemmer røg i kammeret ved hjælp af en lysstråle skinner igennem den i en lysfølsom fotocelle. Fotoelektriske detektorer fungerer bedst i detektering ulmende brande. Ionisering røgdetektorer ionisere luftmolekyler , som de kommer ind i kammeret . Elektrisk strøm mellem to plader inde i kammeret . Når forbrændingsprodukter eller røg , ind i kammeret , de opretter forbindelse til ionerne og forårsage en afbrydelse i strømmen. Ioniserende detektorer fungere bedre for flammende brande. Brug begge detektorer i forbindelse med hinanden , eller købe en nyere, kombination detektor , som kombinerer teknologierne.
Salg flammedetektorer
< p > Flammedetektorer , også kendt som lysdetektorer , kommer i en af ​​tre typer - ultraviolet lys detektorer, infrarødt lys detektorer eller kombination detektorer . Disse detektorer , sande til deres navn , opdage høje niveauer af lys , der kan indikere en brand. På grund af deres potentielle følsomhed over for sollys eller aktiviteter som svejsning, bør flammedetektorer kun anvendes i lukkede rum eller dem, der ikke ofte udsat for den type lys, de registrerer .
Varmedetektorer < br >

Både fast temperatur og rate -of -rise varmedetektorer fornemmer varme ud over , hvad det burde være, ofte en pålidelig indikator for brand. Fast temperatur detektorer fornemmer varmen over et bestemt sæt temperatur . De er billige , men hvis den omgivende temperatur i et værelse er lav , kan de tage lidt tid at opdage en brand med høj varme. Alternativt rate -of -rise detektorer fornemmer , når temperaturen i et rum giver anledning til mere end et bestemt antal grader inden for et bestemt tidsrum. De er pålidelige, men placering for tæt på en udvendig dør kan give falske aktiveringer på grund af temperatursvingninger .
Fire - gasdetektorer

Fire - gasdetektorer fornemmer tilstedeværelsen af gasser almindeligt fremstillet ved brand. Selv om de gasser, der frembringes , afhænger af ilden brændstof , kan de indeholde carbondioxid , carbonmonoxid, hydrogencyanid, hydrogensulfid og hydrogenfluorid. Generelt brand - gasdetektorer overvåger kun kulilte og kuldioxid niveauer , men variationer kan indstilles til at registrere de kemikalier, der kan blive sat ud i brande i bestemte miljøer . Ikke mange brand - gasdetektorer anvendes i forhold til de andre branddetektorer .

Hus Have © have.989214.com