# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Røgalarmer >>
Life Span røgdetektorer

En god røg alarm er altid den første og bedste forsvar mod en brand, der kan opstå i dit hjem, men selv den bedste røgalarm ikke evigt . Ifølge Consumer Product Safety Commission , to tredjedele af hjemmet brand dødsfald forekommer i hjem med ingen røgdetektorer eller ingen arbejder røgdetektorer .
Life Span Salg

Den amerikanske Fire Administration ( USFA ) siger, de fleste røgalarmer har en levetid på otte til 10 år . Når du køber en ny detektor , den USFA anbefaler, at du skriver købsdatoen på indersiden for at vide, hvornår at ændre det.
Vedligeholdelse
< p> USFA anbefaler, at batterier i røgalarmer bør udskiftes mindst en gang om året . Hele enheden skal udskiftes efter otte til 10 år .
Fejlrater
< p> Der er gjort lidt forskning om , når detektorer mislykkes . En canadisk undersøgelse i begyndelsen af ​​1980'erne foreslog detektorer mislykkes med en hastighed på 3 procent om året, uanset alder. En tidligere tjenestemand alarm producent Pittway fortalte " New York Times ", at de elektroniske komponenter bør sidste 30 år , men en detektor kan mislykkes på ethvert tidspunkt . Ændre en alarm hvert 10. år giver en rimelig sikkerhedsmargin , sagde han.

Hus Have © have.989214.com