Hvordan man åbner en Locker
One stress , at mange børn har som de kommer ind midt skole eller junior high school er bekymringer om , hvordan man åbner et skab . De har visioner om ikke at kunne åbne et skab og så, når locker endelig kommer åben , ser indholdet af locker spill over hele gulvet . At lære at åbne et skab er let at gøre , så der er ingen grund til at ærgre sig. Her er hvordan man åbner et skab . Ting du skal
Kombination til locker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Anskaf kombinationen til skab. At have den rigtige kombination til at skabet er den vigtigste del for at åbne et skab. Når du har den rigtige kombination , resten er nemt. De fleste kombinationer har tre tal, som f.eks 22-24-29 .
2

Find dit skab . Rækker af skabene kan se det samme, så opspore som locker er dit. Sørg for at du forsøger at åbne den rigtige skab før du begynder.
3

Drej drejeknappen til højre et par gange. Før du indtaster den kombination , du har brug for at rydde ud nogen forudgående indstillinger. Du kan gøre dette ved at dreje locker vælgeren til højre to eller tre gange .
4

Flyt drejeknappen tilbage til 0 . Før du er klar til at indtaste koden , skal du først flytte vælgeren til 0 . Gør dette ved at dreje til højre, indtil den er indstillet på 0 .
5

Drej drejeknappen til højre indtil du når det første nummer i kombination. ( Dette ville være 22 i kombinationen 22-24-29 . ) Du er nødt til at stoppe skiven på det nøjagtige tal i kombination for at det virker.
6

Flyt drejeknappen tilbage til venstre indtil du når det andet tal i kombination. ( Dette ville være 24 i kombinationen 22-24-29 . ) Vær sikker på at du ikke kommer til at flytte vælgeren til højre først , eller skab vil ikke åbne.
7

Drej skiven tilbage til højre, indtil du når det tredje nummer i kombination. ( Dette ville være 29 i kombinationen 22-24-29 . ) Vær omhyggelig med at line op nummeret på skiven præcist.
8

Åbn skab. Når du har flyttet drejeknappen til det tredje ciffer , så skabet er blevet låst op . Alt hvad du har tilbage at gøre, er at trække i håndtaget. Når du trækker i håndtaget , åbner døren til skabet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com