Hvordan laver Cornrows på en hvid Person
Cornrows er en populær afrikansk stil af fletning hår langs hovedbunden. Lavet gennem en proces med fletning og afhente hår langs en række, kan de være skabt ved hjælp af personens eget hår eller gennem brug af hair extensions. Selvom frisure er populær blandt afrikansk-amerikanere , er mange hvide mennesker sportslige stil, samt ( tror Bo Derek ) . Det følgende er en guide til at gøre cornrows.Things du har brug
en kam
Coated elastikker til hår
hår fedt , fugtgivende gel og /eller hår voks
Sprayflaske
Barette , hår klippet , perler, hårpynt
Masser af tid
Tålmodighed myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Planlæg din stil. Med tanke på , hvad dit endelige mål ligner vil hjælpe dig til at danne en sti for at komme der . Du kan gøre dette i dit hoved, tegne et billede eller lave nogle mærker på en styrofoam paryk holder. Den nemmeste beløb til at begynde med, vil sandsynligvis være 4-6 sektioner fra forsiden til bagsiden af hovedet.
2

Spritz noget vand eller vand blandet med Detangler på håret . Kam eller børste det igennem for at fjerne alle de store ledningsrod. Håret skal være mildt fugtig , men ikke for vådt. Grunden til dette er, at du ikke ønsker at have til at trække håret en masse at skabe spændingen nødvendig for at holde den stil sammen. Hår udvider sig, når det er vådt og kontrakter , da det tørrer . Til trods for hvad nogle folk siger om en stram fletning , er dette den bedste måde at opnå det - ikke ved at trække i håret hårdt væk fra hovedbunden . Desuden bør folk med ranke eller slicker hår bruge hår voks eller et protein hårgelé til at hjælpe den stil sidst.
3

del en del af hår , som du gerne cornrow at følge med . Sæt siderne af håret , som du ikke er fletning i to rottehaler , så de ikke kommer i vejen . Flyt andre hår ud af vejen , så du har en klar vej at følge. Derefter tage en lille del af hår , hvor du ønsker cornrow at begynde. Tag ikke for meget, især i nærheden af ​​hårgrænsen , eller du bliver nødt til at trække alt for svært at fortsætte .
4

Adskil at lille afsnit i tre dele og gøre en normal fletning af omkring to " masker "for at få det i gang.
5.

Holding de to yderste tråde til side, og nå ned under denne indledende fletning at tilføje lidt hår til midten streng. Fuldt flette det nye hår til midten streng , så det bliver en del af det, og du igen har tre strenge . Lav en fletning søm ud af disse tråde.
6

Fortsæt fletning, hver gang at tilføje lidt mere hår på den midterste streng. Gentag dette, indtil du har kørt ud af hår til at tilføje . Hvis du har nå enden , og der er stadig hår tilovers , derefter fortsætte med en regelmæssig trestrenget fletning .
7.

Fastgør cornrow med et hår klip, barette eller hvad du vil, bare så længe du vil være i stand til nemt at fjerne det senere . Uncovered elastikker ( elastikker ) anbefales ikke , medmindre de er den slags lavet specielt til hår .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com