Hvordan at undgå at blive zapped af statisk
Static kan medføre ubehag fleste gange. Vi kan støde statiske forskellige måder. For eksempel, når du kommer ud af din bil , røre en dør knop , eller du kan endda have statisk i dit hår. Jeg er blevet chokeret over statisk helt et par gange, og efter at have fulgt disse enkle teknikker, kan jeg med glæde sige , at jeg er statiske gratis ! Ting du skal hoteltilbud helt naturlig anti- statisk tørretumbler ark
Metal objekt
Hårspray myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

når at komme ud af din bil , undgå at trække dig selv på sædet af bilen. Når du gør det, er der friktion mellem bilsædet og dit tøj , og derfor er der en ophobning af statisk.
2

Når du er klar til at træde ud af bilen , blive siddende , men sætte den ene fod på jorden, bør den anden fod stadig være i bilen. Hold på metal del af bildøren eller metal del af bilen . Holde holde på indtil du er ude af bilen, derefter lukke bildøren .
3

Når du er klar til at pumpe gas , skal du jorde dig selv ved at røre ved metal del af bilen , før du begynde at pumpe gas. Også ikke bruge mobiltelefoner i nærheden af ​​gas pumpe , heller ikke, du ønsker at gå tilbage ind i bilen, indtil du er færdig med at pumpe gassen.
4

For at undgå statisk elektricitet i tøjet, du kan overveje at bruge alle naturlige anti- statisk tørretumbler ark . (bør være i stand til at købe dem på ethvert supermarked )
5

sko, du slid har en masse at gøre med , hvor ofte du får chokeret over statisk. Bær lædersko i stedet for gummi.
6

Vælge dine tekstiler med omtanke vil bidrage til at forhindre statisk . Hold dig til bomuldsstoffer i stedet for syntetiske fibre .
7.

Vi ved alle, at om vinteren, vores hår vil bare ikke bo ned . Der er altid nogle omstrejfende hår stikker ud . Vi kan få dem hår tilbage på plads ved hjælp af en simpel løsning. Spray luft spray (lidt) på dit hår børste og børste dit hår grundigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com