Hvordan man finder en Brinks Home Security Safe
At vælge en ordentlig sikkert at sikre værdifulde ejendele og dokumenter er ikke nogen lille overvejelse. Hvis en sikker virkelig behov for , så er det vigtigt at det er et godt. Der er en håndfuld af faktorer, der går ind i at vælge en god sikker, såsom lagerkapacitet , vægt, sikkerhedskrav og hvor sikker selv vil i sidste ende være stored.Things du har brug
internetadgang eller en Honeywell /Brinks sikker katalog myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Lav et skøn over , hvad der vil blive gemt i pengeskabet. Alle pengeskabe har en begrænset intern volumen , og derfor det første spørgsmål er , hvor meget af , hvad der skal gemmes væk i pengeskabet. Bestem dette , og derefter øge det ved mellem 10 og 25 procent at redegøre for fejl og fremtidige behov.
2

Bestem kravet sikkerhed for sikker . Dette er en vigtig overvejelse, hvis de sikre behov for at være brand og /eller vandtæt .
3

Estimere fyldte vægt af sikkert. Dette er et andet vigtigt emne for den ultimative placering af sikker. En ubesatte lille sikkert vil veje mellem 20 og 50 pounds, og en stor sikker måske vægt over 100 pounds ubesatte. Med indhold indgår , vil sikkert være tungere endnu . Dette kan blive et alvorligt problem med at sætte et sikkert inde i et skrivebord eller i en diskret vægmontering.
4

Beslut hvor sikkert vil gå . Nogle Brinks Hjem Pengeskabe er modeller , der kan passe inde i en stor , fil -størrelse skrivebordsskuffe . Andre er på størrelse med små eller store arkivskabe . Dette er især tilfældet for en stor sikker , som en gang den er fuld , vil vægte en masse og flytte det vil være generende.
5.

sammenligne omkostningerne mod dit budget. Pengeskabe er ikke noget at spare på , fordi hvis et sikkert er nødvendig , bør det være en god en. Men hvis en $ 200 Brinks sikkert er uden for budgettet , kan det være en god indikation af, at listen over ting , der bør gå ind i de sikre skal skaleres tilbage, så der kan købes i stedet en mindre, billigere sikker.


Hus Have © have.989214.com