Sådan Bolt et sikkert til gulvet
Denne artikel vil vise dig i let at følge trin hvordan til bolt et sikkert til gulvet. Når gøres ordentligt, sikkert ikke er i stand til at blive fjernet fra ydersiden uden ekstreme foranstaltninger , men kan flyttes til et andet rum eller et andet hjem ved blot at åbne en sikker og fjerne sikring nuts.Things du har brug
Bor hoteltilbud boret
4 Stud bolte med møtrikker
Hammer
Blyant
Vis Flere Instruktioner
1

Placer sikker , præcis hvor du ønsker det . Med sikker døren åben , se inde og finde monteringshullerne , der går gennem bunden af ​​skabet. Med en blyant , en cirkel inde i hver af monteringshullerne at markere det sted, du vil bore hullerne. Fjern det sikkert fra den pågældende placering og sæt den til side . Brug pigge , som den sikker fabrikanten eller følg sikker producentens anvisninger og bruge den korrekte størrelse studs.
2.

Afhængigt af dit monteringsflade , enten bruge beton boret eller træbor og bore monteringshullerne lodret og til de præcise målinger anbefales på pakken for studs , du sætter ind i gulvet. Vær sikker på at du følger instruktioner fra den sikre producenten eller på emballagen af knopperne , du køber , fordi de huller, du borer i alle tilfælde vil være mindre end de knopper , som du lægger i.

3

Efter bore hullet , vil du bruge en hammer til at banke den RAMSET stud i betonen eller bruge en skruenøgle til at skrue træ stud i gulvet . Sørg for, at pigge , du lægger i gulvet er lodret , og at der er nok af knopperne stikker ud fra gulvet , så de vil komme ind i bunden af ​​skabet.
4

Placer sikker i studs så piggene rage ind monteringshullerne i bunden af ​​skabet. Påfør møtrikkerne til stutterier og stram til så sikkert ikke kan flyttes . Mest sikre fabrikanterne dekorative hætter at sætte over stutterier og nødder; hvis de er blevet leveret, placeres over bolte og møtrikker .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com