Hvad er brand pengeskabe lavet af
? Alle husstande har dokumenter, der kræver opbevaring. De fleste mennesker skjule sådanne papirer væk i en skrivebordsskuffe , forudsat at de vil være sikker og nem at finde i en nødsituation. Brande , er imidlertid en sådan nødsituation, når papirer normalt ikke forblive sikker. Medmindre de er blevet låst inde i en brandsikker sikker, er det sandsynligt, at disse dokumenter vil blive brændt. Udskiftning af nogle dokumenter er næste umuligt . Betragt altså en brandsikker sikker. Mange versioner af sikker er kompakte og overkommelige. De materialer, de er lavet af hjælp garantere sikkerheden af ​​vigtige dokumenter og andre souvenirs . Betydning
p Der er en forskel mellem en brandsikker pengeskab og en brand -resistent sikker. Brandsikre pengeskabe er fremstillet til at opretholde varme op til 1.700 grader i omkring en time. De fleste hjem brande brænde i ca 20 minutter ved ca 700 grader.
Funktioner

Brandsikkert er defineret som at have bestået en test udført af Underwriters Laboratories , der bestemmer det vandt 't let antændes og brænde. I tilfælde af brand er beskrevet ovenfor , ville et brandsikkert pengeskab sandsynligvis smelte.
Funktioner

brandsikker pengeskabe er almindeligt fremstillet med perlite eller vermiculit, de samme materialer , der anvendes til fremstilling af brandsikre døre og brandsikre kabinetter. Disse to materialer anvendes til fremstilling af de fleste hvælvinger samt. Perlite og vermiculite er lette materialer , der også er inaktiv og brand bevis.

Typer

et materiale kaldet Insulite er blevet patenteret af Schwab Corporation til brug i at gøre brand - bevis pengeskab. Det har bestået Underwriters Laboratories test for brandsikre og brandsikre kapaciteter. Finansielle institutioner bruger flere pengeskabe og bankbokse lavet med Insulite da de erstatter ældre modeller.

Overvejelser

test, der finder sted for pengeskabe brandsikre og brandsikre er grundig. De ratings er tilkendegivet ved timer og temperatur. En rating i en halv time er blevet testet for at opretholde 1.550 grader. En times bedømmelse er testet ved 1700 grader. (Dette er den mest almindelige vurdering , og det er på denne vurdering , at udtrykket " brand bevis" konstateres . ) Derfra testene køre to timer ved 1850 grader , tre timer ved 1920 grader og fire timer ved 2000 grader .

Misforståelser

UL test fastsætter, at nogle brand pengeskabe kan modstå de tre eller fire timers prøver , er det sædvanligvis tilstrækkeligt at betale regningen for pengeskabe af denne art . De fleste forsikringsselskaber helt enig med Underwriter Laboratories erklæring om, at enheder med en UL1 ( opretholde en time ved en temperatur på 1.700 grader) er kompatibel med de fleste standard politikker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com