Kombination Sikker Tips
pengeskabe Kombination i hjemmet er en fantastisk måde at opbevare vigtige juridiske , økonomiske og personlige dokumenter, der skal bevares i tilfælde af en nødsituation , såsom en brand . De er også et godt sted at gemme den originale kopi af din vilje og /eller tillid , så længe du lader din eksekutor vide hvor man kan finde en sikker og kombinationen . Med den rette pleje , kan pengeskabe kombination opfylde alle disse opbevaring behov. Valg af en placering i dit hjem

For at finde et sted for kombinationen sikker, efter et område i dit hjem ikke stærkt rejste og ikke alt for svært at finde (i tilfælde af din akut sygdom eller død) . Et godt eksempel ville være et ekstra soveværelse skab gulv . Hvis du har problemer med mobilitet , så sørg for du kan nå sikkert uden assistance. Selv hvis du ikke har nogen problemer med mobilitet , hvis du vil fjerne dokumenter ofte , gør det nemt at få adgang til, som sidder på en hylde på brystet niveau .
Vælge en sikker

A 1 times brandsikker hjem sikkert vil beskytte dine dokumenter i 1 time i en brand. Anti- indbrud pengeskabe , der også brandsikker er til rådighed, samt specialiserede pengeskabe til data, geværer og smykker opbevaring. Priserne for forskellige størrelser af 1-times pengeskabe brandsikre hjem spænder fra $ 170 til $ 450 . Pick et sikkert, der vil holde dine dokumenter , plus lidt ekstra plads i tilfælde flere dokumenter , end du i øjeblikket har brug for at blive gemt i fremtiden.
Pas godt på din sikker og dens kombination

Ifølge amerikansk Lock and Safe, skal du gøre følgende for at få den bedste udnyttelse af din safe : huske din kombination , skal du ikke bruge noget indlysende lignende dele af dit CPR-nummer , skal du gøre smør ikke sikker ( tilkalde service i stedet) , ikke får det våde (hvis du gør det, tør det omhyggeligt med fans med åbne døre ), og tjekke for forhindringer , hvis døren ikke vil lukke ( tilkalde service og ikke tvinge det lukket, hvis det ikke virker ) . For elektroniske pengeskabe låsekombinationselement , udskifte batterierne , når de begynder at få lav. For pengeskabe mekanisk lås kombination , dial langsomt og omhyggeligt og følge producentens retningslinjer for, hvordan at ringe kombination og hvor mange omgange der kræves .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com