Sådan nulstilles en Brinks Electronic Safe
Det er vigtigt at ændre koden på en sikker regelmæssigt for at forhindre nogen i at få adgang til din sikker. Nulstilling af koden kan holde dine værdigenstande sikkert . For ejere af en Brinks sikker, processen kræver kun et par skridt . Mens disse instruktioner er specifikke for en Brinks 5070 og en Honeywell 2070 sikker, de dækker alle Brinks pengeskabe med en elektronisk lås . Brinks pengeskabe med en manuel lås er indstillet fra fabrikken og kan kun ændres af en autoriseret locksmith.Things du har brug
Din oprindelige adgangskode
Din ønskede nye adgangskode myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner hoteltilbud Instruktioner
1

Indtast din gamle adgangskode , efterfulgt af "A" -tasten og drej håndtaget til at åbne din Brinks sikker.
2

Find den røde hukommelse knap inde i dit sikker. Tryk på og slip knappen , og tastaturet vil bippe to gange, og den gule LED på tastaturet med lys op .
3

Indtast din nye adgangskode på tastaturet . Din adgangskode kan være alt mellem tre og otte tal.
4

Tryk på " B "-tasten efter at have indtastet din nye adgangskode. Tastaturet bipper to gange, og den gule LED igen lyser . Hoteltilbud KAYAK 5.

Lad sikker døren åben og skub sikker håndtag i låst position . vente tre sekunder låsen til at engagere sig . Hold døren åben.
6

Indtast dit nye password efterfulgt af "A" -tasten og lyt efter låsen til at klikke åben . Når du hører låsen, drej sikker håndtaget til at kontrollere det vil åbne . Hvis den ikke gør , vender tilbage gentage processen fra begyndelsen.


Hus Have © have.989214.com