Sådan Tilslut en Burgular Alarm Dørsensor
Dør sensorer til tyverialarmer består af to separate dele . Den første del er selve sensoren , monteret på dørkarmen eller en nærliggende væg. Den anden del er en magnet monteret på selve døren . Når døren er lukket, sidder magneten ved siden af ​​sensoren , der har en magnetisk kontakt på plads og holde alarmen fra at gå ud . Når døren åbnes, magneten trækker sig væk , udløser alarmen. Nogle dør alarm sensorer er beregnet til at blive indsat direkte i døren, mens andre kan skrues fast på overfladen. Uanset hvad, de er ekstremt nemme at install.Things du har brug
Døralarm kit
Skruetrækker
Bor og monteret bit
Vis Flere Instruktioner
1

Find et sted til din tyverialarm dør sensor. Ideelt set bør det være højt oppe på døren og på den modsatte side af hængslerne. Hvis din dør alarm sensor er monteret med skruer , vælge en plet på karmen , hvor det ikke vil forstyrre med døren åbning og lukning. Det samme gælder med et tilsvarende sted for magneten på den indvendige side af døren . Hvis du har brug for at indsætte det direkte ind i døren , vælge et sted i dørkarmen interiør , står døren direkte. Markér placeringen med en blyant , så du kan referere tilbage til det senere.
2

Bor monteret huller i de pletter, hvis du indsætter alarmsensor i døren ( din brugsanvisning skal fortælle dig, hvad størrelse bor til at bruge) eller skrue montagepladerne i stilling , hvis du monterer alarm sensor på overfladen. Giv det en slæbebåd at sikre, at den fast er monteret , eller at hullerne er den rigtige størrelse.
3

Kør ledninger fra døren alarmføler til den centrale security box for at forbinde den op med den resterende del af alarmsystemet. I mange tilfælde kan dette ikke være nødvendigt --- trådløse alarmer anvender radiosignaler , og nogle dør alarm enheder er helt selvstændig --- men hvis det er, du ønsker at tilslutte ledningerne , før du monterer alarmen. De fleste alarmer har udpeget slots for ledningerne , sammen med skruer, som du kan stramme til at holde ledningerne på plads.
4

Montér døralarm sensoren i position i sin monteringspladen , og sørg for det er flush med dørkarmen .
5.

Monter magneten i selve døren , enten ved at indsætte det i det hul, du har boret eller skrue den på plads. Når døren er lukket, skal det line up perfekt med alarm sensor på karmen .
6

Tænd tyverialarm system og teste døren sensor til at sikre, at det virker.


Hus Have © have.989214.com