Hvordan man laver en skjult bog Safe
omdirigering pengeskabe er almindelige husholdnings objekter, der har et hemmeligt rum designet til at holde og skjule kontanter, smykker og andre små værdigenstande . Pengeskabe Skjulte bog har længe været en af ​​de mest populære typer af omdirigering sikker. Find en billig bog i en genbrugsforretning eller på din egen bogreol , og du kan lave din egen skjulte bog sikkert med et minimum af work.Things du har brug hoteltilbud Tyk Bog
Papir klip
Blyant
Craft kniv eller kasse kutter
Craft lim
Filt hoteltilbud sakse
Brush
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn bogen til et sted på mindst 20 sider i fra forsiden . Papirclips sammen de første sider af bogen for at holde dem ude af vejen .
2

Tegn din sikker interiør skitse på den højre side i bogen . Gør skitse stor nok til at holde penge og andre værdigenstande , men ikke tager mere end halvdelen af ​​overfladen på siden.
3

skære gennem sider af bogen langs omridset at du har tegnet . Afhængig af din hobbykniv eller cutter, vil du være i stand til at skære gennem en række sider på en gang . Skær hele vejen rundt langs kanten af ​​dispositionen , og fjerne udskæringen page stykker .
4

Skær ned igennem de næste lag af sider , ved hjælp af samme skitse . Fjern den side stykker, som du skærer ud . Fortsæt skære lag af sider og fjerne siden interiører indtil du har nået en rimelig dybde for din sikker interiør. Efterlad mindst 20 sider i slutningen af bogen.
5

Klip et stykke filt samme størrelse som din sikker interiør. Lim den til bunden af hullet , at man skærer i siderne. Klip en strimmel af filt samme størrelse som sikker interiør og fingerpeg det til siderne af siden hullet. Paint et tyndt lag lim hele vejen rundt de udvendige kanter af de sider , der udgør sikker. Lad limen tørre helt , før du bruger den sikker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com