Sådan bolt ned en Gun Safe
Gun pengeskabe beskytte din skydevåben fra tyveri og dine børn fra pistol -relaterede ulykker. Boltning din pistol sikkert til gulvet i dit hjem, vil øge effektiviteten og sikkerheden af ​​din pistol sikker. Størstedelen af ​​pistol pengeskabe har forborede huller er placeret således, at yde det maksimale beløb for stabilitet og sikkerhed , når du bruger dem til sigtning ned sikkert . Den type materiale, der anvendes i opbygningen af ​​dit hjem gulv vil afgøre, hvilken type værktøj og skruer er nødvendige for at bolt ned din pistol safe.Things du har brug
Permanent markør
Målebånd
Beskyttelsesbriller
Kørner
Hammer
3/16-inch boret
Variabel hastighed bore
1/2-inch boret
ren klud
5/16-inch boret
3/8-inch murværk boret
Hammerbor
4 forsinkelse bolte , hver 3/8 tomme med 4 tommer
4 ekspansionsbolte , 3/8 tomme med 4 tommer, med hardware
9 /16-tommer socket
3/8-inch skralde håndtag myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Åbn pistolen sikker og inspicere bunden af ​​sikker for monteringshuller. Hvis der er monteringshuller i bunden af ​​din pistol sikker , springe til trin seks .
2

foranstaltning 2 inches fra hver indvendig hjørne af pistol sikkert med målebånd og placere et mærke på pistol sikkert gulv med den permanente markør for at fastslå, hvor du vil bore pistol sikker monteringsboring .
3

Ret spidsen af ​​kørner med et monteringshul placering mark og ramte bagsiden af kørner med hammeren for at gøre en fordybning i overfladen af ​​pistol sikkert gulvet. Gentag processen for at lave fire fordybninger på gulvet af pistolen sikker. Bære dine sikkerhedsbriller , mens du gør dette .
4

Bor et 3/16-inch pilot hul med variabel hastighed bore hver depression du har lavet på gulvet af pistolen sikker og derefter udveksle 3/16-inch borehoved til 1/2-inch boret og forstørre hver 3/16-inch pilot hul til 1/2 tommer .
5.

Tør pistol sikkert gulvet med en ren klud til at fjerne metalspåner fra området .
6

Skub pistol sikkert på plads og skub permanent markør i hvert monteringshul til at placere fire mærker på overfladen af dit gulv. Skub pistol sikkert væk fra den tiltænkte placering for at give dig rigelig plads til at få adgang til de mærker på gulvet.
7.

Sæt 5/16-inch boret i variabel hastighed boremaskine , hvis du boltning pistol sikkert at et trægulv , eller placere 3/8-inch murværk boret ind i slagboremaskine hvis du borer i beton .
8

Mark 4 inches på boret med tape måle og den permanente markør for at oprette en dybdemåler .
9.

Bor et hul på hvert sted markeret på overfladen af gulvet. Rens det borede hul , som anbefalet af producenten. Dette gælder især for de konkrete ekspansionsbolte .
10

Placer en forsinkelse bolt (for et trægulv ), eller beton ekspansion bolt (for et betongulv ) i hvert monteringshul i bunden af pistolen sikker. Følg installationsvejledningen for beton ekspansion bolt .
11

Fastgør 9/16-inch stikket til 3/8-inch skralde håndtag og strammes hver fastener for at afslutte bolting pistol sikkert til gulvet af dit hjem.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com