Sådan åbner en firecifret Combination Lock
En kombination lås er en enkel og effektiv måde at holde elementer sikkert i et skab eller anden form for sikkerhed låsekasse . Mens de fleste kombinationer er kun tre cifre , der er et par kombination låse , der har fire cifre til at gøre det sværere for dem at blive brudt ind. For at åbne låsen, du har brug for at kende alle fire cifre i orden. Af hensyn til denne artikel, vil vi arbejde med en lås , der har kombinationen 4-10 -38- 40.Things du har brug
Kombination lås
Kombination myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Drej skiven af låsen til 0 . Dette vil nulstille låsen for dig at begynde at indtaste kombination.
2

Drej drejeknappen med uret tre fulde omdrejninger , indtil 0 er igen på toppen af ​​skiven. Fortsæt med at dreje knappen med uret, indtil den linje peger på nummer 4 . Dette vil indtaste det første ciffer i kombination.
3

Drej drejeknappen mod uret to rotationer indtil 0 er igen på toppen af ​​skiven. Fortsæt med at dreje mod uret , indtil den linje peger på 10. . Dette vil indtaste det andet tal i kombination.
4

Drej drejeknappen med uret en fuld rotation indtil 0 er øverst på skiven. Fortsæt med at dreje med uret , indtil den linje peger på nummer 38 . Dette vil indtaste det tredje nummer kombination.
5

Drej drejeknappen mod uret indtil landing i nummer 40 . Dette vil komme ind på fjerde og sidste nummer af kombinationen . Efter dial lander på nummer 40 , vil låsen åbne .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com