Sådan nulstilles en Brinks Combination Lock
Brinks , Incorporated har specialiseret sig i låse, pengeskabe og andre sikre lagerenheder til både hjem og erhvervsmæssig brug. Fordi Brinks udstyr er beregnet til at holde ubudne gæster ude , er den eneste måde, du kan nulstille kombination kode er at kende den oprindelige. Dette forhindrer muligheden for andre, inklusive tyve, for at nulstille kombination uden dit samtykke. Naturligvis er det en god ide at ændre din Brinks kombination kode på en regelmæssig basis. Instruktioner
1

Indtast den aktuelle kombination på din Brinks sikker og åbne døren .
2

Kig efter en knap på bagsiden af ​​døren . I de fleste tilfælde er denne knap er lille og rød. Tryk på knappen , og hold den, indtil den bipper og tastaturet lyser. Dette rydder den aktuelle kombination kode.
3

Indtast din nye kombination på tastaturet. Denne kombination skal være en serie af tre til otte numre.
4

Tryk på knappen "B ", når du er færdig med at indtaste din nye kombination. Den sikre bør bippe to gange og derefter et gult lys vises , signalerer, at din nye kombination kode er indstillet.
5.

Test låsen for at sikre det virker. For at gøre dette , skal du lukke låsehåndtaget , men ikke den faktiske sikker dør. Efter fem sekunder er gået , skal du indtaste din nye kode , efterfulgt af "A" -knappen. Kontroller låsehåndtaget at se om det åbner med succes. Hvis den ikke gør det , skal du indtaste koden igen. Hvis du stadig forgæves , nulstille koden igen og gentag.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com