Hvordan man åbner en Lockbox Without a Key
A lockbox ombrydes omkring et dørhåndtag og har en nøgle i det. Nøglen er normalt bruges til at åbne døren den hænger fra . Ejendomsmæglere , der repræsenterer en sælger bruge lockboxes så agenter med en potentiel køber kan få adgang til huset uden at skulle køre til salgsagent kontor. Du behøver ikke en nøgle til at åbne skrinet , fordi den har en kombination af lock.Things du har brug
Lockbox kombination myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Ring til fast ejendom agent noteret på ejendommen din køber gerne vil se . Spørg ham om koden til skrinet . Hvis du har hans e-mail -adresse , kan du sende ham i stedet for at ringe . Af private grunde , vil lockbox koden ikke vises på listen.
2

Drej tallene på lockbox ringe én skive ad gangen ( der vil enten være tre eller fire skiver ), indtil de korrekte er linet op . Hvis lockbox har en dial ligesom du ville finde på en high school locker , drej det med uret for tre fulde omdrejninger og stoppe på det første nummer i kombination. Derefter drejes knappen mod uret forbi det nummer, du bare stoppet , indtil du når det andet tal. Gå uret igen , indtil du når det tredje tal .
3

Skub håndtaget på lockbox fra venstre til højre eller fra toppen til bunden , afhængigt af modellen . Håndtaget er mest almindeligt placeret over tallene , selvom det kan være på den side .
4

Åbn lockbox ved at trække den øverste ud og ned. Sørg for at du stadig holder håndtaget , som du trækker . Nogle lockboxes har et låg, der løftes ud efter du holder håndtaget i frigivelsen position .
5.

Fjern nøglen til huset.

Hus Have © have.989214.com