Sådan Set koden på en Diebold Lock
Diebold er kendt for styrken af ​​sine låsemekanismer . Men den stærkeste lås er afhængig af effektiviteten af ​​sin kombination , så vælger en god kombination, og ændre det jævne kan være lige så vigtig som at vælge låsen. Diebold har gjort kombinationen indstilling som fejlfrit som muligt , gennemføre lydsignaler i processen til at skelne mellem rette kombination indrejse og fejlagtige poster. Fejltagelser er indlysende og succes lige så , hvilket sikrer, at du vil sætte den rigtige kombination , hver gang du har brug for et change.Things du har brug
Current kombination
Ny kombination myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Åbn låste døren ved hjælp fabrikken indstillet eller aktuel kombination. Fabrikken indstillet kombination for en enkelt Diebold elektronisk lås er " 123456 " ; for en dobbelt lås den første låsen er " 123456 ", og den anden lås er " 654321 " . Indtast kombinationen i Diebold tastatur , lytte efter to bip fra låsen for at angive en korrekt kombination post. Låsen bipper tre gange, hvis kombinationen er forkert . Åbn døren med den korrekte indgang eller vent 10 sekunder efter den forkerte indtastning at prøve igen.
2

Indtast koden " 000000 " og vente på låsen til at bippe to gange.
KAYAK 3

Indtast den aktuelle kombination en anden gang og vente på den dobbelte bip .
4

Indtast den nye sekscifrede kombination, og vent på, at låsen til at bippe to gange i kvittering . Indtast den samme kode til kombination verifikation og lytte efter den dobbelte bip . Vent 10 sekunder til låsen for at acceptere den nye kode. Indtastning af en forkert bekræftelseskode efterlader den originale kode i stedet , hvilket resulterer i tre bip fra låsen, og kræver , at du begynder den nye kode ind igen på " 000000 " kode skridt . Brug den samme proces for indstilling af anden lås i en dual- låsesystem.
5.

Test den nye kode , før du lukker døren ved at indtaste koden ind i låsen og lytte efter de to bip for kontrol . Luk døren og bruge låsen normalt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com