Hvordan til at dekorere Megafoner
Megafoner er en håndholdt enhed, der projicerer din stemme. De er et populært værktøj for cheerleaders , eller for fans på sidelinjen ved sportsbegivenheder . Megafon brugerne let kan dekorere deres megafoner for at vise yderligere støtte til deres hold. Stencils og maling kuglepenne er de nemmeste værktøjer til at bruge, når dekorere dine megaphone.Things du har brug
Letter stencils
Tape ruler
Paint penne
Mascot stencils
Farvet elektrisk tape

Vis Flere Instruktioner
1

Tape brev stencils på megafon , så de stave navnet på din foretrukne afspiller , holdet eller maskot. Korte navne kan gå omkring munden af megafon , mens længere navne kan gå ned på siden af ​​megafon . Brug en lineal som en lige kant , hvis du har problemer med at holde bogstaverne niveau .
2

Paint brevet stencils i med en maling pen. Maling penne er nemmere at styre så pensler og mindre rodet . Brug maling penne i holdets farver. Lad malingen tørre natten og fjern stencils.
3

Find en stencil af maskot af holdet , som du rode og tape det over det navn, du allerede malet. Mal maskot i med maling penne i de korrekte farver. Lad malingen tørre natten og fjern stencils.
4

Påfør strimler af elektrisk tape til megafon , i holdets farver , hvis du ikke ønsker at male noget. Wrap strimlerne omkring megafon i bånd eller holde dem ned længden af ​​megafon i stråler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com