Canning & Bevarelse Med Stevia
Konservering med ikke - kaloriefattige erstatninger har været et problem i fortiden. Disse sødestoffer kunne ikke holde deres integritet med den høje temperatur krav konserves. Stevia , et naturligt produkt fremstillet af stevia planteblade , kan opvarmes til en temperatur på 400 grader F med noget problem for at miste den ønskede sødme. Der er stadig nødvendige tilpasninger , når du bruger en traditionel opskrift, der bruger sugar.Things du har brug
Canning eller bevare opskrift
Stevia
Universal pektin
citronsaft
Måling redskaber
Stor skål KAYAK Mixing skeen
sylteglas og forsyninger myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Skriv notater om nødvendige ændringer i den traditionelle konserves opskrift. Den første ændring, du bliver nødt til at gøre , er med den forskel mellem brugen af ​​sukker og brugen af ​​stevia . Stevia kommer i en flydende form eller pulverform . For hver kop sukker i opskriften , skal du bruge 1 tsk. flydende stevia eller 1/2 tsk. pulveriseret stevia .
2

Brug universel , eller ikke- sukker , pektin i din konserves opskrift. De fleste opskrifter kræver en regelmæssig pektin . Universal pektin er for lav- eller ikke- sukker konserves opskrifter. Mange frugt konserves opskrifter henvise dig til at tilføje pektin direkte ind i frugten. Når du bruger stevia , først kombinere stevia i den universelle pektin og derefter ind i frugten. Brug en ekstra teskefuld pektin, for at kompensere for manglen på fortykkelse sukker normalt ville give.
3

Bland cirka 1/4 kop citronsaft i konserves opskrift. Sukker er kendt for at bringe ud smag i fødevarer. Stevia imidlertid ikke i besiddelse af denne kvalitetsforbedring . Tilføjelsen af ​​citronsaft vil tilbyde de samme resultater som sukker. Hæld citronsaft på frugt på samme tid, som du blander i den universelle pektin - stevia blanding.
4

Udfyld resten af konserves opskrift som det er skrevet . Der kræves ingen yderligere ændringer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com