Sådan bortskaffes af zinkchlorid batterier
Som skitseret af det amerikanske Environmental Protection Agency , skal bortskaffes korrekt brugte batterier for at sikre , at de skadelige kemikalier i dem, ikke frigives i miljøet . Metaller såsom zink , hvis forbrændes , frigiver giftige dampe i luften. Zinkchlorid batterier indeholder også stoffer, der er ætsende irritanter . For at sikre , at dit batteri ikke udgør en trussel mod miljøet , følge et par enkle trin, så det ender et eller andet sted sikkert protected.Things du har brug
Plasticpose myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner hoteltilbud
1

Placer dit brugte zinkchlorid batteri i en forseglet pose eller boks plast. Denne beholder sikrer batteriet for at forhindre, at det lækker på huden eller i miljøet og potentielt forårsage korrosionsskader .
2

Find en lokal batterigenbrug firma i dit område . Batterierne er skadelige for miljøet, og de ​​fleste stater regulerer bortskaffelse af batterier for at sikre, at de ikke ender i en losseplads. Californien, for eksempel styrer bortskaffelse af zink , da det er klassificeret som giftigt affald.
3

Kontakt batterigenbrugsprogrammer virksomheder til at diskutere , om der kan bortskaffes ved hjælp af deres tjeneste dit batteri. Batteri Solutions eller Ring 2 Genbrug , for eksempel, vil være i stand til at diskutere deres evne til at hjælpe dig eller rådgive af en passende organisation til at genbruge dit batteri hvor du bor. Ring 2 Genbrug giver en on-line liste af faciliteter , så du kan finde en drop off point for dine brugte zinkklorid batterier.
4

arrangere transport eller indsamling af dine batterier så hurtigt som muligt . For transport , læg dem i en forseglet, tør beholder for at beskytte solfangeren og må ikke udsættes batterierne for høje temperaturer.
5.

Aflever batterierne til genbrug eller bortskaffelse point . Overgive dem til arbejderne , så zinkchloridet batterierne er sat direkte på et passende sted . Blanding af forskellige batterier sammen kan resultere i manglende evne til at adskille kemikalier, og de ​​kan ikke være i stand til at blive genanvendt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com