A3807 Sentry Safe Fejlfinding
Sentry A3807 sikkert udstyret med en elektronisk lås med seks bolte. Det er brandsikker og kan modstå varmen i op til to timer , beskyttelse cd'er, dvd'er og USB-drev op til 1.850 grader Fahrenheit. Hvis en gul lampe blinker på ydersiden af ​​en sikker, betyder det, at sikre batterier er lave, og skal udskiftes . Den elektroniske lås Hvis der fungerer , men du kan stadig ikke åbne pengeskabet , bliver du nødt til at åbne pengeskabet ved hjælp af kombinationen drejeknappen. Ting du skal
Ejerens manual
Factory kombination
Skruetrækker
4 AA batterier myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Kombination Dial
1

Turn kombinationen drejeknappen, indtil det sikkert er markøren er på nul . Sæt sikker nøgle inde tastaturlås på ydersiden af ​​en sikker og drej den med uret , indtil stemplet på ydersiden af sikkert springer ud. Fjern nøglen .
2

Drej kombinationen drejeknappen til venstre , passerer nul tre gange . På den fjerde rotation , stopper ved det første tal i din fabriksindstillet kombination. Markøren skal pege på dette nummer . Kombinationen er trykt på forsiden af ​​instruktionsbogen , der fulgte med den sikker.
3

Drej drejeknappen til højre og stopper ved det andet tal. Den sikre er pointer skal pege på dette nummer.
4

Drej drejeknappen til venstre og stopper ved det tredje nummer kombination. Hvis der er fire numre i kombinationen , dreje knappen til højre og stopper ved det fjerde tal .
5.

Træk på den sikre løftestang indtil døren åbnes. Hvis du har indtastet en forkert kode , sikkert ikke vil åbne, og du bliver nødt til at gentage trinene med den rigtige kombination.
Skifte batterier
6

Skru skruen fra bunden af ​​den elektroniske lås på ydersiden af sikkert.
7

Drej den elektroniske lås til højre, indtil det springer ud . Instruktionsbogen siger, at det skal drejes fra en 12-positionen til en 2:00 position, før den kan fjernes .
8

Sæt fire AA-batterier i bagsiden af ​​låsen.

9

Sæt dækslet af den elektroniske lås.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com