Hvordan til at konstruere en brandsikker Safe
Opbygning af et sikkert til at gemme dine ejendele måske ikke være nok til at beskytte dem . Hvis branden ødelægger dit hjem, kan de varer, du har gemt væk i det pengeskab være toast , hvis sikker er ikke brandsikkert . Du kan konstruere en brandsikker sikkert derhjemme for at sikre dine ejendele er beskyttet , og vil ikke gå op i røg. Ting du skal
2 ark 1 -tommers krydsfiner
24 brandsikre tack negle
2 brandsikre hængsler
12 brandsikre 1 1/4-inch til 1 1/2 -tommer bolte
12 brandsikre nødder
2 ark 1/4-inch til 1 -tommer Brandsikkert gipsplader
Brandsikkert lås bar
Brandsikkert kodelås

Vis Flere Instruktioner
1

Saml en krydsfiner kasse ved hjælp af 1-tomme tyk krydsfiner skåret til din nødvendige størrelse. Sørg for, at når der skæres paneler til kassen , du tegner sig for tykkelsen af ​​krydsfiner. For eksempel, hvis sider er 10 inches med 10 inches, så bunden og toppen behov for at være 8 inches med 10 inches, og bagvæggen og døren skal være 8 inches med 8 inches. Brug brandsikre negle, vedhæfte alle men døren sammen, så du vil ende op med en 10-tommer med 10 -tommer kassen.
2

Sand de indvendige kanter af døren brik til omkring en 45 graders hældning . Dette vil hjælpe med at forhindre kanterne fra fangst ved åbning og lukning af døren. Fastgør de to brandsikre hængsler langs den ene kant af samme side af døren , som du lige slebet . Sikker på plads med brandsikre møtrikker og bolte , at holde møtrikken på den side , du placere hængslerne. Fastgør døren ved hængslerne til krydsfiner kassen. Du kan være nødt til at barbere kanterne for at sikre en perfekt pasform.
3

Cut ark brandsikker type X gipsplader til at passe på indersiden og ydersiden af ​​krydsfiner . Dette vil være relativt nemt for alle, men døren. Tag dig tid og omhu at sikre, at du tegner sig for hængsler og clearance er nødvendige for døren til at åbne og lukke.
4

Bor gennem alle lag af gipsplader og krydsfiner på den ene side af døren og rørende side af sikker væg at vedhæfte en brand -resistent lås bar . Sikker på plads med skruer og møtrikker . Vær sikker på , at alle møtrikker er fundet på indersiden af sikkert at sikre sikkerheden. Lås låsen bar med en brand -resistent kombination lås .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com