Sådan udskiftes batteriet på min Champion Safe
pengeskabe Champion pistol er meget høj kvalitet og de fleste har en 2-timers brand rating. High-end modeller har batteri-drevne tastatur kombination låse . Som med enhver tastaturet sikker, udskiftning af batteriet er en simpel proces, der tager kun et par minutter at fuldføre. Ting du skal
9- volt batteri myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Lås sikkert og åbne døren. Den sikre bør åbnes hele batteriet skiftende procedure for at forhindre at blive låst ude fra sikkert et uheld .
2

Åbn batteridækslet på tastaturet. Batteriet er placeret på undersiden af ​​tastaturet. Skub åbne lille dør og den 9 - volt batteri skulle falde ud i din hånd. Alternativt, hvis din sikker ikke har et batteri dør , og skub forsigtigt hele tastatur enheden op ad døren til sikker. Dette vil frigøre tastaturet fra døren og eksponere batteriholderen på bagsiden af ​​tastaturet .
3

Installér et nyt batteri. Indsæt et nyt batteri enten bag tastaturet eller i undersiden batterirummet. Indtast din kombination, og sørg for, at de sikre bolte låse , før du lukker døren. Dit sikkert ikke vil glemme din kombination , når du udskifter batteriet. Luk sikker og lås det igen. Skift batteriet på årsbasis.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com