Hvordan man laver en billedramme Wall Safe
En væg sikkert med et billede hang over det er et almindeligt syn i nogle film og tv- scener. Denne type sikkert er en god måde at holde værdifulde dokumenter og smykker sikkert fra indbrud skader. Købe og installere en væg sikkert ikke kræver teknisk ekspertise , selvom du får brug for nogle snedkeri udstyr. Når du har gjort dette, skal du blot vælge et passende billede for at hænge over sikker, og du vil have en diskret og sikker måde at holde dine værdifulde ejendom sikker. Ting du skal
Stud Finder
Wire finderen
Bubble niveau
Saw
Sandpapir
Drill ruler
Hægtebæringer
Picture
Hammer

Vis Flere Instruktioner
1

købe en mur sikker , der matcher dine behov. Køb en, der passer til dit budget og er den rigtige størrelse til at holde alle af din ejendom. De fleste væg pengeskabe har nu låses tastaturet , selv om biometriske låse bliver mere og mere overkommelige.
2

måle dimensioner af muren sikkert for montering i væggen. Tegn disse dimensioner på et område på væggen ved hjælp af boble -niveau og lineal for at sikre, at de er korrekte .
3

Scan , du har valgt med en stud Finder og wire finderen område . Sluk for elektricitet til det rum, du arbejder i, også selvom du ikke kan finde nogen ledninger . Når du har kontrolleret området for bolte , ledninger og rør , kan du fortsætte .
4

Hammer et hul i midten af ​​det område, hvor den sikkert vil gå . Dette vil give dig mulighed for at indsætte saven. Skær formen ud ved hjælp af sav, der sikrer, at du bo så tæt på blyant linje som muligt.
5.

Placer sikkert ind i hulrummet , du har oprettet. Selvom hver model af sikker vil variere i sin præcise installation , vil du normalt nødt til at skrue bolte inde fra sikker. Disse vil blive forsynet med en sikker . Læs vejledningen grundigt. Hvis du ønsker , kan du indsætte søm eller beslag til at understøtte sikker endnu mere.
6

Juster det billede, du er indramning , så det vil hænge over sikker og vil ikke blive skubbet væk fra væggen . Placer en væg krog på et passende sted og hænge billedet. Når du har gjort dette, vil din væg sikkert blive dækket og bør være mere sikker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com