Sådan Kog på en Propan Grill
Madlavning på en propan grill er en fantastisk måde at nyde smagen af ​​udendørs grill i løbet af en måned. Så længe der tages de nødvendige forholdsregler , propan grill er relativt sikker og meget enkel at bruge. Propan er ikke for dyrt , og er langt mindre besvær end en kulgrill . Med et par enkle trin , kan du være grille store vinsmagning ribben, kylling , bøf, fisk, grøntsager og næsten alt andet inden for ingen tid . Hvad du har brug
propan tank
Køkkenredskaber
Grill lighter myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

tyde hvilken type propan grill du har. Nogle vil have udbuddet af propan konstant kører , og andre har brug for gastilførslen åbnet. Du bliver også nødt til at dechifrere , om din grill har en antændelse bund eller bliver nødt til at blive manuelt tændt.
2 p Hvis din grill har en konstant forsyning af propan , så vil du simpelthen nødt til at vende brænderen og antændes. Hvis din grill har en antændelse bunden kan du trykke efter brænde er tændt; hvis ikke, så drej brænde på og bruge grillen lighter til at tænde grillen. Hvis din grill behov for propan tændt , drej mundstykket på tanken i retning af åbne . Når åbne , drej brænderen for at lade gasstrømmen og enten trykke på knappen tænding eller bruge grill lighter til at antænde .
3

Når tændt, lade grillen til at varme op . Du ønsker ikke at markedsføre kød eller grøntsager på en kold grill . Tillade grillen til at varme op, vil spare grille tid og give det stor grill smag.
4

Mens grillen varmer op , forberede dit måltid. Krydr kød, fisk eller grøntsager til smag . Du kan enten følge traditionelle grill opskrifter eller få kreative .
5

Når grillen er ved passende temperatur , spray grillen med en vis form for nonstick spray , som du ikke vil have din mad klistrer til grill . Efter placere din måltid valg på grillen og begynde at lave mad.
6

Tillad fødevarer til kokken igennem til passende temperatur. Husk, hvis du griller alle typer kød , lad det koge grundigt , som under- tilberedning af kød kan føre til helbredsproblemer.
7.

Når maden er tilberedt , kan du fjerne den mad og begynder at lukke grillen ned. Hvis du ikke behøver at lukke udbuddet af propan kan du blot tænde brænderen fra. Hvis du nødt til at lukke for gastilførslen fra, slå den dyse på propan tank off først og derefter slukke brænderne . Lad grill til at køle ned og dækker , da du ikke ønsker grillen udsat for de elementer , når den ikke er i brug .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com