Sådan installeres et lille sikkert
Mange mennesker har ikke råd til alarmsystemer , men små pengeskabe kan købes og installeres nemt og billigt . Alt det kræver er et par værktøjer og måske et par ekstra hænder til at hjælpe med løft. Små pengeskabe er designet til at passe mellem knopperne i en væg. Så pengeskabe kan skjules bag Indrammet eller nogle store stykker af møbler eller inde nærmest . Dette giver dig mulighed for at få dine værdigenstande lige ved hånden og samtidig holde dem utilgængeligt for ubudne gæster. Hvad du har brug
Stud Finder
Hammer
Nails Salg Level
Tape
Blyant
Indervæg Saw
Træ shims
Bor
skruetrækker

Vis Flere Instruktioner
1

Find i væggen med en stud Finder eller en hammer og søm . Hold derefter den skabelon , der fulgte med sikker mellem studs. Ved hjælp af et niveau , linje det op , så det er lige vandret. Tape det på plads.
2

Tegn pladsen på væggen , og fjern skabelonen. Klip pladsen ved hjælp af en gipsvæg sav .
3

Fyld rummet mellem krop sikkert og stutterier . Hvis din sikker ikke passe stramt mellem stutterier , søm træ shims til stutterier at udfylde hullet.
4

Sæt sikkert ind i åbningen , og skub den helt ind, således at dens forside er fladt mod væggen . Ved hjælp af en boremaskine eller en skruetrækker , fastgøre sikkert på plads med de medfølgende skruer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com