Den bedste hjem sikkert for Guns
Forfatningen gav amerikanerne ret til at bære våben , men det sidste, en forælder ønsker, er kanoner æglæggende omkring huset. De, der har en eller flere pistoler skal have en god kvalitet hjem pistol sikker . Der er mange muligheder at vælge imellem, så kigge efter den bedste sikker med funktioner, der passer til dine behov . Picking en Safe

Når shopping for et hjem pistol sikkert der er mange ting at overveje, før du køber. Mål plads i dit hjem, hvor sikkert vil være. Brug disse tal til at sørge for du får et sikkert, der ikke er for stor . Få en tung sikkert, der vil ikke blive nemt flyttes eller væltes. Du vil have en dør med re- skabe , der enten har en lås med standard dial eller elektronisk lås. Kig efter et sikkert, der har en lys på indersiden og plads velegnet til kanonerne , du vil gemme. Find et sikkert med rust -bevis maling og også se, hvor mange timer sikkert vil holde op i tilfælde af en brand.
Fort Knox Legend Series

Fort Knox er kendt i verden for sikker bygning for sin produktion kvalitet. The Legend serien bygget af Fort Knox er en af ​​de bedste pengeskabe til dem, der ønsker at besidde skydevåben. The Fort Knox Legend Series sikkert kommer i fire forskellige størrelser med mange indvendige muligheder for dig at vælge imellem. Det er den eneste sikre på markedet, designet med en 3/16 " stål krop. Det har også en indvendig foring lavet med 10 -gauge armeret stål. The Legend serien har en top af linjen TANDSTANG multigear låsemekanisme til at gå med dens 1 3/4 " Forstærket branddør.

Liberty Presidential Series

Liberty pengeskabe er et andet selskab , der gør hjemmet pistol pengeskabe kvalitet . Præsidentens serien er et sikkert, der har alt, hvad en pistol ejer kunne bede om. Denne sikker er belagt med blank høj kvalitet maling, der giver det en bil glans. Døren er 6'' tyk med 7 -gauge stål , en skinnende 5-punkts skibets hjul håndtag og state of the art låsesystem. Det sikre er designet med 131.000 BTUs , at modstå 2,5 timers varme fra en brand på 1.200 grader. Inde i præsidentens serien vil du finde en blød velour materiale og lys, der føjer til den lethed lagre kanoner i dit pengeskab .
" Protector " 24- Gun Safe

Dette er en af ​​de bedste pistol pengeskabe på markedet for nogen med en bred vifte af våben derhjemme. Protector er 59 " med 30" med 27 " , malet med sort højglans maling til at dække de 10 -gauge stål, der anvendes i produktionen. Denne sikker er designet til at være brandsikker og modstå en ild i to timer ved 1.880 grader . døren til dette sikkert er 5'' tyk lavet med 4- gauge stål og en avanceret genlåsnings system. Protector er designet til at være rummelig og holde op til 24 kanoner . denne sikre har også et taktisk belysning system designet til at tænde automatisk når døren åbnes .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com