Fordele & Ulemper af Kombi Låse
Personer i deres hjem, skoler og virksomheder bruger kombinationslås at sikre pengeskabe, kister, skabe, døre og andre rum . Disse låse tilbyder en række fordele og ulemper i forhold til enheder, der bruger nøgler, kort eller låse. Udgifterne til basale kombinationslåsene adskiller sig lidt fra det centrale baserede hængelåse , så det er bedst at sammenligne dem med design og funktioner , ikke pris . De store fordele og ulemper vedrører sikkerhed , installation og bekvemmelighed . Nøgler

En stor fordel ved at bruge kombinationslåsene er, at de ikke kræver nøgler, som kan blive tabt, beskadiget eller stjålet , eller endda låst inde området låsen sikring . Mens nogen kunne finde kombinationen skrevet på en note , er det muligt at træffe foranstaltninger mod dette (f.eks ved at skjule det halve antal på ét sted og resten et andet sted ) . Hvis du ønsker at have en nøgle bare i tilfælde nogen mister nummeret , overveje at købe en kombination lås , der omfatter en backup nøgle.
Kontrol

Nogle high-end , sofistikerede kombination låse yde tilstrækkelig sikkerhed for at beskytte de hvælvinger i banker , i henhold til Encarta Encyclopedia . Bankerne kan indstille dem til kun åbent på bestemte tidspunkter af dagen , hvilket gør det endnu sværere for kriminelle at få adgang til hvælving i løbet af timer, hvor færre sikkerhedspersonale er til stede .
Inconvenience og Mangel af Sikkerhedsrådets

det tager lidt længere tid at åbne en kombination lås end en nøgle baseret lås, og det er muligt at glemme kombinationen nummer og lade skriftlige nummer inde i aflåst område . En ubuden gæst kan potentielt åbne låsen ved at gætte forskellige kombinationer ; selvom det ville tage tid, er det bedst ikke at bruge kombinationslåsene i afsondrede områder. The King County Sheriff kontor fraråder at bruge kombinationslåsene at sikre et hjem , kalder deres beskyttelsesniveau " meget dårlig ".
Installation

Kombination låse kan ikke låses fra i og uden for uden at installere to separate låse. Det kan være mere bekvemt at bruge en dør med en knop , der har et centralt hul på den ene side og en låsemekanisme på den anden. Også, før du kan tilføje en kombination lås , skal du installere to stærke metalbeslag , linje op ordentligt . Nogle stuverum har indbygget kombinationslås eller huller til at installere dem, hvilket gør installationen meget lettere.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com