Lagring Wills & Trusts
Lagring din vilje eller tillid dokumenter på et sted, der er både sikker og tilgængelig kan være en bekymring. Mange mennesker holder de originale dokumenter i en bankboks eller med en advokat . Men hvis du foretrækker at holde dem derhjemme , en fremragende løsning på dine bekymringer er vandtæt og brandsikker opbevaring i hjemmet . En vandtæt beskyttende beholder og brandsikker sikker er gode valg til opbevaring testamenter, trusts og andre vigtige juridiske eller finansielle dokumenter . Omkostninger kan variere fra beskedne til dyrt, men enten måde , vil du modtage fred i sindet til gengæld. Ting du skal
vandtæt beholder eller pose
Brandsikker sikker eller lockbox myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner Lufttæt
1

Køb en lufttæt pose eller beholder vandtæt til dokumenter, der beskytte mod vandskade , mug, fugt, gnavere , insekter eller andre skader. Størrelse vil bestemme omkostningerne så sørg for din vandtæt beholder eller pose er stort nok, men ikke mere end du har brug for.
2

Køb en brandsikker sikker eller lockbox . Hjem pengeskabe kommer i mange forskellige stilarter og størrelser. De kan variere i pris fra ganske billig ($ 30 til $ 50) til meget dyre , op til næsten $ 1.000.
3

Placer alle dine vigtige dokumenter i beholderen , så som din vilje , tillid, end-of -life pleje, juridiske dokumenter , forsikringer , finansielle oversigter , fødselsattester og andre optegnelser. Placer lufttæt vandtæt pose i brandsikker sikker.
4

Fortæl eksekutor eller personlig repræsentant for din ejendom placeringen af ​​dokumenterne. Også fortælle et familiemedlem eller en betroet ven, der bor i nærheden af ​​dig , hvor din vilje og trusts er placeret. Sørg for at give den kombination eller ekstra nøgle til sikker til din personlige repræsentant og /eller et familiemedlem.
5

Behold en kopi af din vilje og tillid i dit hjem -filer for nem reference og gennemgang.
6

Give let tilgængelige instrukser om adgang til den oprindelige vilje. Lav et notat om kopier af din vilje med angivelse af placeringen af ​​originalerne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com