# >> Hus Have >  >> Home Safety >> Hjem Pengeskabe >>
Sådan Store Guld & Værdigenstande på Home
Guld er en værdifuld handelsvare , og kan opbevares i banker eller bankbokse . Men hvis du foretrækker at gemme dit guld eller andre værdigenstande derhjemme , er der flere muligheder for at skabe den sikkerhed , du ønsker uden at ofre værdi eller sætte brikkerne i fare for at lide skade. Ting du skal
Væg eller gulv sikker
Temperatur og fugtighed styres værelse
Airtight plastbeholdere
Klud - foret containere
Coin plader

Vis Flere Instruktioner hoteltilbud KAYAK 1

Adskil dit guld og andre værdigenstande , som du ønsker at gemme . Beslut hvilke stykker er virkelig værdifuld , og hvilke der ikke er. Efterse stykker og tænke over rengøring og og eventuelt reparere eventuelle beskadigede dele.
2

Installer et gulv eller væg sikkert i en lav fugtighed, temperatur -kontrolleret rum. Forkert pleje og håndtering af guld , især guldmønter og guldbarrer , er en af ​​de mest almindelige årsager det bliver devalueret . Fugt i luften kan beskadige overfladen af guld og andre ædelmetaller . Gulv-og væg sikker priserne vil variere efter størrelse og efter mærke , fra en meget lille sikkert for omkring $ 60 til store pengeskabe , der kan køre hundredvis eller tusindvis af dollars. Du kan gøre installationen selv , hvis du er handy, eller du kan hyre nogen til at installere det for dig.
3

Placer guld og andre værdigenstande i containere. For guldmønter , du ønsker at sikre , at beholderne er lufttæt og fugt fri . Coin plader, der holder mønterne stationære og forhindre dem fra at røre eller gnide sammen, er vigtig for at forhindre mønter fra at blive ridset eller beskadiget. For smykker bruge klud -foret beholdere med separate rum for hvert stykke , så de ikke gnider mod andre brikker. Brugerdefineret Håndlavede smykker siger til " gemme ting som halskæder eller armbånd, der er spændt ved at lægge dem ned. Må ikke hænge dem , som hængende i sidste ende vil medføre, snor materiale til at strække og slidt, især hvis dette materiale er silke . "

Hus Have © have.989214.com