Sådan installeres en Gun Safe på en Wood Floor
Gun pengeskabe er en almindelig måde at opbevare skydevåben og holde dem sikkert fra uønskede hænder. At placere et tungt sikkert over en træ gulv kan give problemer , hvis gulvet er for svag til at holde enheden . Sikring af sikker til gulvet , så det kan ikke løftes og taget væk tillader dig at vide, at skydevåben vil forblive din. Ting du skal
Elektrisk boremaskine
Floor mount skruer og skiver
2x4 -tommer træ stud
Saw myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Check gulv og væg struktur for at se, hvordan huset blev bygget . Placer sikkert ved siden af ​​en bærende væg , og over en bjælke eller kolonne for at give en ekstra grad af beskyttelse mod gulvet ikke er i stand til at håndtere sikker vægt. Hvis sikker er rektangulær i bredden , distribuere det er vægten jævnt over flere strøer .
2

Placer anker huller i gulvet af sikkert over bjælkelaget , hvis muligt.

3

Bor gennem anker huller i gulvet og bjælker . Slip en overdimensioneret skive på anker skruer , før du skruer dem gennem sikker gulvet og ned i strøerne .
4

Nail eller skrue en støttende , sekundær 2x4 -tommer træ stud tværbjælke mellem to strøer hvis ankeret huller er ikke i stand til at gå direkte ind i et eksisterende tværbjælke . Oplevede stud til at passe til størrelse. Dæk de borede huller med støtte 2x4 tværbjælke så når skruerne går ned i hullerne , de skrue i ekstra støtte .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com